![]() |
Dream Squad @ 1 Mai
Vroiam sa amintesc cateva chestii legate de plecarea la mare: - plecam toti o data!? daca da, hai sa stabilim ce ora convine fiecaruia - cine merge exact!? - participam la cursele legale, daca da, cine?! |
Re: Dream Squad @ 1 Mai
Achim noi No speed limit si inca cateva cluburi ne intalnim sambata.. ora 12:00 km 19 parcarea a2 ;) de SAMBATA daca vreti sa veniti tot de sambata... ;)
|
merci pt reply Golf... daca poti sa ne spui si care cluburi ar fi perfect ;)
si inca o chestie, voi unde va cazati!? |
NSL/Vrooom Racing / Racing Team (posibil)
nu`s mergem la plezneala :d prin olimp .. racing team au la amfiteatru .. daca sunt locuri o sa mergem toti acolo ;) va bagati ? :P |
noi avem deja cazare din cate stiu eu in Mamaia... cat despre plecare, astept reply'uri si din partea celorlalti ca sa vad ce zic ;)
|
F F IMPORTANT : Joi trebuie sa avem banii pt cazare , pt ca asa am vb cu omu de la agentia de unde am facut rezervarile !
Sigur o sa fim la cursa ... de ce mai mergem la mare ;) ! Ora de plecare o stabilim in cursul zile de joi ! |
Eu discutasem cu Achim ca nu ar avea rost sa mergem la cursa si speram sa va zica si voua
dar cum achim vad ca tot insista go planet..eu nu o sa particip |
Achim a mentionat ca nu are rost sa mergem la curse... da' nu a fost luat in seama...
Achim a si intrebat ca sa vada care e tendinta per total... nici eu nu cred ca o sa particip... Cat despre bani, joi ii dam pe toti!? Ok... da' pana la urma cine vine?! Adica cine trebuie sa aduca banii?! |
Quote:
|
Quote:
P.S.: BANII DE CAZARE JOI !!!! :D |
cu cursa ...nush ce sa zic ...vedem la fata locului daca ne bagam sau nu...cel putin io unu asa vreau sa fac ...insa chiar daca ne dam chiar daca nu ...cred k ar fi aiurea sa nu mergem makr pana acolo !
pt mine e ok ora 12 sambata ...dar dak fratili nostru nu poate decat dupa 1 ...zic ca ar trebui sa l asteptam ...oricum nu aven ce sa facem acolo banuiesc :D anyway ...multzam golfuletz ;) |
Quote:
ne ajungeti daca e ;)) t salut |
eu pot si la 10 si la 12 si la 1... ideea e ca la un mom dat o sa fie f aglomerat si trebuie sa luam si asta in calcul ;)
totu e sa ne intalnim, sa vbim si sa stabilim exact o ora :) |
deci s-a stabilit ....sambata la 11.00 ne vedem in parcarea de al km 20 autostrada A2 !
|
Ne vedem acolo!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning