![]() |
orice masina cu maxim 180cp
provoc orice masina cu maxim 180cp! honda civic vti
|
<-------
am undeva pana in 180 de cai...nu sunt nici mult prea departe |
eu oricum am 160cp! si nici o modificare.... ideea era ca pe mine ma interesa o masina stock (neumblata) dar nu e nici un fel de problema ne dam cand vrei!
|
i wanna see this...cand cand cand? :D
|
pai nu stiu... eu il astept pe zgb sa vina cu o propunere si atunci se va sti clar.... totusi sper ca nu azi pt k ninge afara si eu nu mai am baterie la masina... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
stai pe fir.. :P |
asta e varianta oficiala...dar neoficial... :lol:
|
neoficial nr meu de tel este 0722.429.422/0788.215.543.... astept un tel si vorbim si neoficial :).... pentru mine nu este o problema.....
aaaa... dar fi-ti atenti ca eu ma dau numai pe 2-3000 de coco cum scrie in ziare :lol: :D :lol: :D (era doar o gluma ca sa mai destindem atmosfera) eu ma dau si cu masini modificate (acum depinde si cat de modificate) cum am zis masina mea este stock deci din cauza asta am pus max 180cp stock (dar se poate si altfel) |
Respect proprietarului de Honda, mult succes in distrugerea tractoarelor flash-uite cu impresii de bolid. Rezultatul este deja clar, oricum. :lol: :lol:
|
inca nu e asa clar , la honda mai e un picutz de lucru , dupa aia... va papa ... golfurile..
|
Re:
Quote:
daca stia ca nu fuge cum trebuie dc mi-a zis ie inainte ca nu crede ca o sa aiba probleme cu golful... |
haios e faptul ca TRAGEA ! .. bine ! ... pe magheru si peste tot.. insa.. s`a phutut.. asta e.. revansa.. alta data...
|
nu se compara cuplul unui 1.9 TDI chipuit cu un 1.6 aspirat...
hai sa fim seriosi... |
Nu cuplul face treaba in turatii mari, acolo deja e in scadere. Cu ce Golf s-a dat Civicul? Are 6 viteze Golf-ul?
|
Dap , eu asa tin minte ..372 nm , 165 cp la roata .. fuge bine bine golful ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning