![]() |
Mi-am luat S2000
mi-am luat si eu HONDA S2000 :D super masina...
nu am crezut k poate sa faca atat de multe masinutza asta....mai ales k e si magnet de fete :D :D :D |
Re: mi-am luat
Lasa fetele,masina aia iti provoaca placeri mai multe conducand-o decat o femeie,cel putin pentru mine asa ar fii.Niste poze?ceva impresii?
|
daca nu stii sa stapanesti masina aia...o sa ai probleme ai grija tractuine pe spate....
|
Felicitari.. Ceva poze? :)
|
plm nu pot s fac poze k nush und e camera...:(( si cablu de la tel l-am pierdut e din 2003,24000km si culoarea imola orange pearl
|
ce sa zic... felicitari de masina.
dar eu sper sa fii vre-un pusti de ii place sa vb prostii cum s-a mai intamplat pe site-ul asta. sa se laude cu "capra" vecinului... |
teapa ta fanete nu ma laud cu nici o masina a vecinului....si eu nu vb prostii...dak nu ma crezi intreaba-l pe Achim
|
eu nu te-am acuzat de nimic si nici teapa nu am luat ca nu am ce pierde.
treaba e ca sunt destui care s-au laudat cu masini care nu sunt ale lor si vorbesc din filme. daca vrei iti pot da exemple destule de pe acest site. si pe de alta parte , 19 ani, 12 posturi, camera nu o gasesti, cablu date pierdut. toate chestiile astea te fac sa crezi ca nu este adevarat. inca odata felicitari de masina. asteptam poze. poate faci rost de o camera foto.... daca vrei vin eu si iti fac poze pentru o tura cu s2000-ul. ps. daca ai nevoie de piese am un s2000 de dezmembrat. ;) |
Re: mi-am luat s2000
ink nu am nevoie de piese....dak o sa fie ceva o sa iti zic
|
sincer, iti doresc sa nici nu ai nevoiede piese... :)
|
2 Attachment(s)
iute si cateva poze
|
Frumos s2000, sa il stapanesti sanatos fara evenimente.
Fanete.....da ce a patit s2000 ala de este dezmembrat? |
ms...sper si eu fara evenimente
|
sa il stapinesti sanatos, foarte misto culoarea.
PS. ce aparat foto... intr-o poza masina e o culoare in alta e alata culoare :) S2000 -ul ala este de dezmembrat pentru ca a for lovit pe partea stinga. |
1 Attachment(s)
e perlata culoare si ambele au fost facute cu telefonu...k nu mai gasesc camera foto...dar mkr am gasit cablu de la tel :D + ink o poza k sa vezi k e acelasi nr k multi au crezut k sunt 2 masini diferite
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning