![]() |
Provocare!!!!(cerem revansa)
Vrooom Cere Revansa la un meci de Fotbal!!!!!
sunteti de acord sa inchiriem Duminica un teren sa mai dam jos din burtica(nu si in cazul meu sau Rebel)???? |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
Pei da cum sa nu ? :D
hai ziceti unde cand cum ... nr de jucatori , rezerve, antrenori , arbitri :D |
Duminica....teren frumos mare de 7 vs 7 este la lia manoliu ma duc maine sa ma interesez dar sa stim sigur.....
|
ooooo...mijto propunere....cate echipe?? cien vine???....care se ocupa cu inchirierea terenului...as veni si eu:D
|
aham il stiu pe ala de la lia manoliu ... cat e $ ?
facem 2 echipe NSL VS VROOM ..... sau daca e isi face fiecare club 2 echipe .. :D si vedem cat jucam |
propun ca meciul sa aiba loc tot la un gratar! dar mai aproape .. vedem ne gandim ;) ce ziceti?
|
Hmmmm sa vdm dar daca gasim ceva mai DREPT.....adik un teren mai ...de doamne ajuta:D...da pe sintetic e sa mai alergam si noi...si dupa la gratar....k pe sintetic puutem sa luam si la 22 sa fie mai racoare:D
|
cel mai bine ... vorbim sambata.. prin oras...
|
Quote:
|
dar totul este foarte simplu... ne hotaram la ce ora mergem, vorbim cu oamenii acolo si cand ajungem platim!!! si asta este...:lol:
|
pai am zis ca facem si gratar omule! ;)si nu-i simplu :D
|
Ce fel de gratar ??:lol: Glumesc...
Eu ma bag la fotbal, doar sa stiu cand sa apar si unde :D |
ei daca mergem in stadion, putem sa il facem acolo....unii joaca fotbal si altii grataru'! dupa care schimbam echipele! :P
|
si apare arbitru cu pliculete de Fuchs si un gratar pe mijlocul terenului ( ca in reclama ) nu nu ? :D
|
si poate prindem si o gaina de pe la curtile din imprejurimi...avem ce face!! daca nuuu....muste ca or sa se adune la lumina reflectoarelor!!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning