Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Proiect la scoala despre tuning !!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3733-proiect-scoala-tuning.html)

DonHacker 19-02-05 07:53

Proiect la scoala despre tuning !!!!

Poate o sa ma credeti nebun,dar m-am angajat sa fac un proiect la engleza la scoala despre 'TUNING-UL IN ROMANIA',cum/cand a inceput,unde a inceput....m-am uitat pe forum si am luat povestea lui NSL_Florica si am tradus-o in engleza(cateva paragrafe) + am vazut pe un alt site de tuning un material interesant pe care l-am tradus..daca cineva ma poate ajuta cu niste poze..adik..Niste poze cu o masina in toate etapele 'tunarii' adik cand se lucra la ea (daca ma intelegetzi) si produsul final !! Daca ma putetzi ajuta....va multzumesc mult !!
numai bine ! :peace:

Evo007 19-02-05 08:14

Pei masina lui Sadu
Ce era si cea ajuns
Vezi ca e postat parca la masina mea
Sau vb cu el
:peace:

Toto - BOD 19-02-05 10:27

Aveam eu niste poze cu un opel tigra si etapele skimbarii motorului! :P Dar era din germania (oricum nu stia nimeni) !

Dar X^Ray^Eyes are el la semnatura un sit pe cardomain, in care e prezentata masina lui cu etapele tunarii! Vorbeste cu el si cere-i voie sa-i folosesti masina ca material! :D

DonHacker 20-02-05 20:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Aveam eu niste poze cu un opel tigra si etapele skimbarii motorului! :P Dar era din germania (oricum nu stia nimeni) !

Dar X^Ray^Eyes are el la semnatura un sit pe cardomain, in care e prezentata masina lui cu etapele tunarii! Vorbeste cu el si cere-i voie sa-i folosesti masina ca material! :D

aaa.oky ! merci mult ! :wink: ! cine imi poate spune va rog frumos niste termeni de tuning in engleza ? (spoiler,eleron,jante,filtrul sport,toba..etc) Va rog frumos :peace:

Spot 21-02-05 21:14

foloseste dictionaru roman-englez ori ala de pe calc ori cel real....doooh

DonHacker 21-02-05 21:34

l-am tradus complet,acu` i-au ceva poze din Galerie si pe joi e gata si il pun..sper sa iau un 10..va dati seama ca fac 'revolutie' in scoala.. :lol: !poate il pune gratzian pe prima pagina :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))..oricum in proiect e vorba si de 4tuning :D

xxdadixx 21-02-05 22:12

Pai il pui si tu aici sa-l vedem!

Spot 22-02-05 05:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
l-am tradus complet,acu` i-au ceva poze din Galerie si pe joi e gata si il pun..sper sa iau un 10..va dati seama ca fac 'revolutie' in scoala.. :lol: !poate il pune gratzian pe prima pagina :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))..oricum in proiect e vorba si de 4tuning :D

BTW este \"iau ceva poze ...\" nu i-au ....dar asta e...e bine k vrei sa ajungi pe prima pagina

Corse 23-02-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"

aaa.oky ! merci mult ! :wink: ! cine imi poate spune va rog frumos niste termeni de tuning in engleza ? (spoiler,eleron,jante,filtrul sport,toba..etc) Va rog frumos :peace:

spoiler = spoiler ;eleron =wing ; jante = rims; filtru de aer = air filter; toba = exhaust; praguri = side skirs, etc.

DonHacker 24-02-05 14:02

merci mult de tot :peace: ..

Evo007 24-02-05 18:02

Il pui sa vedem si noi
Si sa ne spui ce nota ai luat (banuiesc ca 10 nu)

DonHacker 02-03-05 15:00

Dragi prieteni/dusmani vreau sa va anuntz ca am luat un 10 !! :lol:

p.s.mie nu-mi merge sa-l pun,nush de ce..cine vrea sa ma ajute si sa-l puna pe site,sa ma contacteze pe messenger:donhackerwithvanilla si ii trimit proiectul :wink: please ! sa vada lumea ca nu mint !! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabi 02-03-05 15:29

Mister DonHacker, sincere felicitari :lol: da' te rog eu cat se poate de frumos, redimensioneaza poza din semnatura, pentru ca depaseste limitele bunului simt.

PS: cum de ai dat chiar acum de probleme cu uploadu' ? :lol:

DonHacker 02-03-05 19:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Mister DonHacker, sincere felicitari :lol: da' te rog eu cat se poate de frumos, redimensioneaza poza din semnatura, pentru ca depaseste limitele bunului simt.

PS: cum de ai dat chiar acum de probleme cu uploadu' ? :lol:

merci :peace: !! nici o problema....am scos poza :wink:

alexutzu 03-03-05 18:25

1 Attachment(s)
iata proiectul omuletzului

nu m-am uitat pe el inca, dar dupa marimea fisierului....... a scris asta in prostie :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:34.

- Copyright 2026 4Tuning