![]() |
Golf 2 - '91, brasovean:D
3 Attachment(s)
Golf 2
an fabricatie 1991 motor de 1600cmc,injectie monopunct,70Hp cateva modificari(o sa definesc si modificarile putin mai incolo) astept sfaturi si pareri din partea voastra cateva poze momentan........o sa mai fac si o sa mai urc aici....;) |
Re: Golf 2 brasov-ean :D
misto mashina,
cateva sfaturi : - treci la masca cu 2 faruri - modifica pleoapa pt 2 faruri, - da jos eleronul ala - rade-i hayonul - pune-i niste jante late spor la treaba ps : frumoase stopuri brgds edi |
ms pentru sfaturi..........o sa mai pun pe ea cat de curand posibil.....praguri,jante si dupa asta o sa trebuiasca vopsita integral
|
f misto masina ...iar stopurile mie imi plac f mult cum dau pe masina
as zice sa dai ``coditza de rechin`` jos... si toba nu se potriveste ...daca era ovala parca arata altfel :rolleyes2 |
Quote:
|
imi place mashina......si ce ai in portbagaj....;)
cred ca stii tu ce urmeaza pe mashina.........;) |
asteptam pozele.. sa vedem cu ce ai inlocuit finalu de toba :-) ..sa`i faci si din lateral niste poze ;) si 1 poza interiios daca se poate ... numai bine
|
final nu am mai pus........a ramas iesirea normala a tobei(60mm)........ast3riCS......eu as vrea ceea ce scrie la avatarul tau dar.........
|
Frumoasa masina imi place
|
Pai cine stie........poate pe viitor ii pui motor GTi.....;)
|
pana o vopsesti scoate-i scrisu ala cu golf cl d p spate si stikeru cu speedline.
Mie personal imi place ft mult spatele la golf2, mai ales clean si cu stopurile astea...o sa dea cam bine. p fatza ai putea sa-ti iei o pleoapa inferioasa mai mare, n e ft scumpa si efectul e escontat:D. scoate-i stikerele d p capotasi vopseste-i stergatoarele la loc cu negru mat. P.S. curatza scrisu' d la suportu d nr. |
2 Attachment(s)
cam d asta zic p spate si pt fatza..o poza cu pleoapa aia
|
scrisul cu GZ a disparut o data cu finalul de la toba si cu ,coada de rechin.......*****isul cu CL va disaparea(nu stiu sigur daca sa imi acopar numarul sau nu.........mi se pare prea comun in tuningul la golf) lafel cum a disparut si de pe aripi.........ramane de vazut ce voi face cand o voi vopsi
|
10 Attachment(s)
poze proaspete.....:D.......dupa cum am zis.......au disparut:terminalul de la toba,scrisul GZ(de pe capota),coada de rechin,folia si scrisul cu pioneer
|
Imi plac jantele si capu ala de mort zburator :confused2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning