![]() |
Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark
5 Attachment(s)
Va rog sa va exprimati parerea legat strict doar de tuningul exterior al masini!!!
|
5 Attachment(s)
Mondeo
|
5 Attachment(s)
Nubira
|
Sa mor de vad vreo legatura intre modelele astea... :roll:
|
Nu stiu exact de ce,dar ma atrage nubira,cred ca partea din spate mai mult.
|
Eu am zis sa va exprimati parerea despre kitul exterior de tuning!!!
|
CC-ul pleoapele-s pea mari..jantele standard..si eleronul de alfa 156
mondeo - bara fata prea umflata, eleronu parca-i de dacie...si priza pe capota prea mare..n-0are suspensie sport nubira - eleronul spate, bara spate nu-i prea originala , si eleronul mic..si prea sus..mai trebe coborata |
CC- spoilerele nu se potrivesc deloc ,nici unul cu altul ,nici ku linia masinii... eleronul la fel... esec la tuning...putea sa iasa o masina foarte frumoasa dintrun 307cc
mondeo... zici k e masina directorului de la ratb,pt k eleronul ala o face sa arate k un troleu ... no comment...asta strica toata masina, indiferent de ce ar mai avea pe ea ;) nubira... spoilerul fata o face sa para prea incarcata... si ar arata mai bine ku alte jante, eventual mai mari... dar este cea mai reusita dintre astea 3 masini |
Re:
Quote:
|
De fapt a fost o \"disputa\", si am zis sa rezolvam asa!!!
|
Re:
Quote:
Nu te supara, imi trimiti si mie o poza cu tuningul tau la linie, de pe masina ?.. |
nu inteleg de ce te ataci asa ... ati cerut o parere si oamenii si-au exprimat propriile pareri ... nu contesta nimeni ca ati bagat o carca de abni in masinile voastre dar asta nu inseamna ca cantitatea de bani e direct proportionala cu rezultatee ... cel putin mondeo park ar fi tramvai usor cu eleronu ala :)
|
Ceva nu-i bine. Tipul cu Fordul a zis ca nu mai are eleronul ala deci nu il depunctatzi pentru eleron! Iar cc-ul este \"work in progress\", cu jante si evacuare va arata mult mai bine. Iar decapotata :shock:
Respect pentru totzi 3! |
Parerea mea ca acest topic .. nu prea are rost (no offense!). Styling faci cu gustul tau si fiecare are differit. Multi o sa spuna ca le plac alti ca nu ...
Si masina faci pentru tine, nu pentru alti ca sa zice ca arata bine ... |
am votat nubira pt ca mi se pare ce-a mai dragutza...
307-ele are spoiler spate luat dupe hamman shi nu se putea face oare ceva personalizat? iar mondeo-ul acela l-am vazut asta vara in mamai shi are eleronul acela imens daka ar shimba eleronul ar fii o mashina dragutza... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning