![]() |
consum mare bmw E36 320i
Salutare! Am si eu nevoie de ajutorul vostru , va rog. In ultima vreme imi consuma cam mult am bagat benzina de 1 mil. shi am mers 85 de km , i-am bagat testerul cu gandul ca poate gasesc vro eroare ceva , nu am nici o ereaoare dar in schimb am gasit furtunul dintre filtrul de aer si clapeta de acceleratie spart!Oare aceasta sa fie problema? :)
|
Re: consum mare bmw E36 320i
Posibil :-)
Inlocuieste-l si te vei convinge daca era sau nu singurul vinovat. |
Motorul cum merge?rotund?nu are fluctuatii?si eu am o problema cu, consumul...imi ia cam 14%:lol:
|
14 e un consum normal
|
Quote:
|
Quote:
|
tocmai mi-am amintit,ca am avut un seat toledo de 1,6 benzina ce consuma la greu,m-a facut idiotu de mecanic sa schimb lambda si motorasul pas cu pas,ca pana la urma sa fie injectorul care pur si simplu "pisha" benzina.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Informatia e absolut corecta, costa 61 lei original BMW.
"La dezmembrari" sunt si multi prosti, care nu au habar nici de mecanica, daramite sa mai stie si de unde sa cumpere piese pe original folosind un cod. Realoem.ro e importator direct. ps. In plus, puteti folosi bmwfans.info sau realoem.com si in dreptul piesei cautate va apare un pret in eur si dolari. Il puteti folosi ca referinta. De obicei la noi ajung un pic mai scumpe... |
Are dreptate... 61 de lei costa pe original.
|
Quote:
|
sau ti-ai luat tzeapa ori ti-a dat el... Ai doua variante :lol:
Stai linistit si eu mi-am furat-o la fel... :D E foarte posibil ca bmw sa aiba acum contract cu alt producator de aceea diferenta de pret... Acum 3 ani pe original era 180 de lei... Acum de pilda un capac de plastic cu M3 cel ce acopera chiulasa costa 1080 de ron. Acum 2 ani costa 320 de ron... Am crezut ca sunt astia din romania magari dar vad ca si pe siteurile internationale s-a triplat pretul... Probabil sunt produse de altcineva acum... Si capacul simplu pe care scrie doar BMW e la acelasi pret deci nu e o specula ordinara cu insemnele de M3... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning