![]() |
11.03.07 - Prodrift IRL - Licence Day
3 Attachment(s)
11.03.07 - Prodrift IRL - Licence Day
Just got back from the event ! Pics & Movies + general description on the way ! Sample :arrow: |
Re: 11.03.07 - Prodrift IRL - Licence Day
Ploaie torentiala .. filmuletul oficial
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/xdtiiSeGYgg"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/xdtiiSeGYgg" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> |
8 Attachment(s)
Dupa multe ghinioane si km facuti , 4Tuning a ajuns intr-un final la LicenceDay pe circuitul de RoseGreen Co.Tipperary - Ireland
De acolo ghinioanele continua .. o baterie de la camera foto e goala si a 2-a camera cedeaza in scurt timp ! Asa ca inarmati cu telefoanele mobile Yulasinio si Wob va prezinta cate-va imagini + filme |
10 Attachment(s)
parcarea .. de dupa eveniment !
|
Quote:
De admirat devotamentul vostru, sa mergeti pe o asemenea vreme... Misto masinutzele de la driftul...subacvatic :-P |
13 Attachment(s)
parking ! set 2
|
28 Attachment(s)
parking - set 3
|
ce mi-ash fii dorit sa fiu acolo......
|
nu cred k mai dureaza mult si o sa auzim si la noi de asa ceva cred eu super baetasi se vede ca sant pe meserie
|
frumoase exemplare a-ti putut admira la treaba....fericitilor!!!!
|
Cand a aparut filmul Fast and Furious a aparut si moda masinilor tunate,apoi cand a aparut Tokyo Drift a aparut moda drifturilor...ce urmeaza?
|
Super tare filmuletu.Pacat ca a plouat.:sad:
|
E tocmai invers...cand a aparut Fast and Furious...masinile tunate deja existau de mult...putini le cautau (sau le vedeau)...driftu la fel...se face de mult, nu de cand a apartut filmu..era si culmea:)), acum presupun ca o sa urmeze un film cu rally sau DB-drag :))=))
|
Quote:
multzumim mult ptr poze....shi filmuletze... pana sa fie shi la noi asa ceva mai e cale lunga ptr k e nevoie de un circuit seva serios...k de ursuletzi obositzi care se invart pana bubuie cauciucurile neam cam saturat...vrem ceva super profi'...dar cum ashtia care ne conduc nu au timp sa faca shi ei un circuit ... lasa lumea sa se trieze natural...in accidentele stradale... |
Frumoase filmele shi pozele....multzumim
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning