![]() |
masini tari de la noi...
as vrea sa vad un top in care sa apara cele mai tari si mai frumoase masini de la noi pe care le-ati vazut sau auzit... preparate sau nu...
|
am vrea sa-l intocmim si noi! asteptam masinile pana acum nu prea avem!
|
banuiesk ka tre shi poze nuh?
:o |
este ceva esntial sa aiba si poze
|
oare dc am mai intrebat? ca shtiam... :lol:
|
Sunt mashini mishto in draga noastra .Ro , eu tocmai vin de la mare si am vazut eu...
Printre alte mercedesuri, bmw pe care mai toata lumea le-a vazut mentionez Chevy Corvette Targa top cu faruri escamotabile, super mashina am vazut-o in Costinesti, Hummer H2 ( din nefericire n-avea numar de .Ro) Un Audi TT aranjat Superfrumos ( am poze si vi le trimit) Ferrari 360 decapotabil, ct 77 una mi-a picat fatza... (*sper sa iasa da poze) O masina care avea brandul de Zeno motorsport pe ea dar nu stiu exact ce masina ( Seat cred ) neagra, foarte nervoasa, Tot in Ct Un BMW aranjat frumos, decapotabil mov in costinesti PS: Tipu cu ferrari este patronu de la disco No Problem din CT si mai sunt si altele... numa sa mi le amintesc |
pai sa ne dai prin mail pozele sa ne minunam si noi! si pozele acelea cu fete pe stim ca le-ai pozt :))
:D |
Hai ca va arat eu unul din proiectele urmatoare pentru\"Frumusica\"
|
Partea proasta e ca dureaza putin ,am sters machetele din calculator da am o dischete acasa,scuze
|
Quote:
|
Baietzi tot v-am promis eu poze si asa in sfarsit le-a developat si le-am scanat. Pretenu' meu Goldman mi-a promis ca le pune pe site-ul lui www.hiddenzone.ro si deschide parte cu albumele cu img tuturor ( nu tre sa va faceti cont sa le vedeti )...
in plus am facut cateva poze cu Golful ala VET de care v-am povestit eu. Trebuie sa ajunga si ele pe net numa sa descarce pozele de pe telefon... Sper sa va placa... |
In Craiova e un Hummer H2
|
Amytal [agina aia nu vrea sa se incarce :(
Nu poti sa ne trimiti pozele pe e-mail ? |
hiddenzone.ro
mishto pozele amytal....
audiu ala TT merita nishte jentzi mai tar nu alea standard de Audi... da e tare orikum... banuies ca NOS scrie numa la vrajeala pe el.... :D |
frumusica este Sierra mea ,i-mi place sa o alint! si este frumoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning