Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: DjRainManFast (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/3489-desenele-mele-djrainmanfast.html)

DjRainManFast 30-01-05 19:21

Desenele mele: DjRainManFast

5 Attachment(s)
Din pacate calitatea pozelor este ff proasta...sunt facute cu web camu nu scanate...oricum spuneti-mi daca va plac...si daca aveti desene puneti-le!!!

MaF|OtU 30-01-05 19:28

au iesit super

mie chair imi palce & apreciez munca si rabdarea

cam cat a durat realizarea desenului din a 3-a poza ?
este foarte reusit

DjRainManFast 30-01-05 19:31

1 Attachment(s)
sincer stau ceva timp la unu....astea sunt facut de ceva timp..cam 2 ore imi manaca unu....dar acum nu se vad..bine!! shit...ca sunt un pic mai frumoase....acum vreau sa fac unu dupa o masina din underground 2 facuta de mine...uite o poza...cu masina. Mersi pt aprecieri.!! :)

tng 30-01-05 20:06

foarte frumos..se vede ca-ti plac masinile.
yo unu nu pre` am talent la desen manual dar ma tot chinui intr-un program de prelucrat imagini(adobe photoshop) :P :)

Bafta la treaba ! :wink:

Stuey 30-01-05 20:09

Re:

Imi plac....sunt reusite....viper-ul ala e super klumea...ai ceva talent :D :D :D

xxdadixx 30-01-05 20:31

Si eu am asa ceva! Din orele de la scoala :lol: Nu scriam nimic si desenam masini. Unele mi le luau gagicile :oops: O sa pun si eu daca se poate :) numa sa caut in arhivele secrete!

DjRainManFast 30-01-05 20:33

Sigur ca se poate ...lol...cate am facut si eu la scoala..dar la scoala nu fac masini cunoscute..fac prototipuri dupa capu meu...sau generatiile viitoare ale unor masini care exista dupa placul meu :P astept desenele tale..

xxdadixx 30-01-05 20:39

1 Attachment(s)
Exact asa faceam si eu. Dar reale nu faceam. Din arhivele secrete Mitsubishi! Viitorul Eclipse

xxdadixx 30-01-05 20:52

2 Attachment(s)
Cam asta e tot ce mai am acasa :)

DjRainManFast 30-01-05 20:59

te intreb ceva...cu ce le-ai fotografiat...ca au iesit clare!! la mitsu ala...front bumperu e de facut dupa ala din FnF :P daca nu ma insel...misto
...un sg am sa iti zic...dc ai facut la toate aceleasi jante??

xxdadixx 30-01-05 21:39

1 Attachment(s)
Cu o digitala cam de cacao. JAntelee de pe Alfa sunt ca cela de sus dar spitate. Speedline corse :lol: . Uite aici Alte Jante :D

DjRainManFast 30-01-05 22:23

da..tari rau astea......imi plac..sunt si in NFSU2 parca...bv :P
la naiba...daca as avea si eu ceva mai bun ca sa fac pozele..ca sa am calitate si sa se inteleaga :)

FiReBuRn 24-02-05 12:20

Da..super tari pozele ..ai talent. .o sa pun si eu ceva.. Peace :wink:

MaF|OtU 24-02-05 19:25

Eu am observat ca cei [majoritatea] care se pricep la Tuning Design pe PC se pricep si la Tuning Design pe foaie .
Voi ce parere aveti ?

shadow 24-02-05 20:15

Nu neaparat, dar este valabil pt cele 2 cazuri de fata.
De fapt Tuning Virtual am vazut doar la Dadi, la DjRainManFast nu am vazut nici o masina!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning