![]() |
Renault 25 Baccara
Anunt pentru un prieten.
Renault 25 Baccara, full full, an 1992, motor 2.9, V6 - 150 de cai, km rulati appx 200.000, stare ff buna, proprietar. 11.000 lei negociabil. 0740.414.919 - Cristi. |
Re: Renault 25 Baccara
upppppppppppppp
|
upppppppppppppp!
|
ce pret final are?
|
Pai nu e mai ok sa vii sa o vezi intai? Asta daca esti interesat....
|
Are computer de bord cu sinteza vocala, linie audio Philips originala. Upppppp!
|
1 Attachment(s)
Masina este identica cu cea din foto, incluzand stare caroserie, culoare, jante, tot.
|
Superbă maşină la vremea ei, dar chiar şi acum nu e chiar rea. Mi-a plăcut la maxim când am mers cu una.
Succes cu vânzarea!! |
Da, masina e superba. F putine pastreaza inca acel confort, tabla tratata, etc, masina asta daca nu e lovita nu rugineste multi ani si motoarele duc muuult si bine. Am avut-o in week-end si m-am plimbat cu ea, am mers prin oras doar pt placerea de a o conduce. Se aseaza superb pe sosea.
Eu am avut R25, nu era Baccara si e efectiv sufragerie. As fi luat-o eu, dar...imi astept solutionarea dosarului de leasing sa imi pot ridica noua masina. :) |
2 Attachment(s)
Poze reale.
|
ai un UP de la mine .. super masina .. si la confort sta exceptional .. luand in considerare an/pret/calitate , taica`meu are vre`o 3 bucatu :D nebun dupa renault
|
Merci. Eu merg acum cu masina asta pana imi vine masina...si e ff confortabila, e sufragerie :)
|
de curiozitate cam cat consuma un 2.9 v6 in oras??? ps: totusi cam scump gasisem unu acelasi an acelasi motor in 1500e disc (avea probleme la alimentarea cu benzina) da m-am speriat de consum
|
La 1500 Bacarra? Sincer, ma indoiesc...sa nu fie doar 25 simplu. Diferentele sunt enorme.
De consum...cam 12-13 daca mergi linistit..dar nu poti, trage ff bine, nu e de liniute, e de mers intins. Urca in ture f repede (de la 1200 deja trage bine) si o tine asa pe toata plaja. |
uppppppppppppppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning