![]() |
Vand Cielo 2000!!!
7 Attachment(s)
Anuntul este pentru o prietena.
Cielo Executiv arata ft bine si are: *1.5 16v- 85cp * ~100000km, *GPL omologat, *ac, *gamuri electrice, *radio-cd mp3 sony cu 2boxe x-plode pe spate +alea de fabrica pe fata, *tapiseria impecabila (pastrata cu huse) *casco pretz: 5800E negociabil. Masina merita vazuta/ condusa! Telefon:0720.745.722 *p.s. scuze pt calitatea pozelor! |
Re: Mocazie-Vand Cielo 2000!!!
+inchidere centralizata si servodirectie!!! :p
p.s. de ce nu merge editul?? |
up^^^^^^^^^^
|
negociabil...
|
s-a mai modificat pretul ? carte service...a avut accidente ?
|
nu prea e mocazie la pretu asta.
|
@bano... sa inteleg ca tu esti un fel de... pm.. nuj cum sa te numesc... unu' care comenteaza aiurea pe forum numai ca sa mai adauge cate un post pe ici pe colo... si aja poate ajungi si tu la 1000/2000 unde vei avea falsa impresie ca esti un pik mai autoritar pe acest forum si ca lumea poate te va respecta! get real... e doar o iluzie!
asta ti-o spun pt ca te-ai mai bagat peste un thread unde, akolo ,imi vindeam eu un produs, nu ca aici pt o cunostinta! se pare ca am uitat sa mentionez un lucru: PT TOTI BAGATORII DE SEAMA, CARE NU SUNT INTERESATI SA ACHIZITIONEZE MASINA CI DOAR SA MAI FACA UN POST IN PLUS .... VA ROG SA SARITI ACEST THREAD SI SA VA BALACITI IN ALTA PARTE! @MACHE... sincer nu stiu toata istoria masinii... cred ca cel mai bine ar fi sa suni proprietarul.. fiindca nu cumperi un tricou ci o masina de cateva mii euro... unde nu cred ca mai conteaza 10centi cat dai pe tel! cat despre pretz... tot ce stiu e ca e negociabil!!! cat cum care... chestii kre treb intrebat prop!! bafta la cumparat! |
ai dreptate, nu conteaza 10centi cand iei o masina , dar atunci cnad nu o iei pt tine ci doar vrei sa ajuti pe cineva si nici pretul nu e unul f bun ......si te inseli daca crezi k postez de dragul de a fi mai "autoritar" ca majoritatea de pe aici .. bafta la vanzare
|
@mache... m-ai inteles gresit. daca citesti un pik mai bine mesajul anterior vei vedea ca traba cu postatul aiurea se referea la bano...
tie ti-am raspuns separat... "@MACHE... sincer nu stiu toata istoria masinii... " anywayz... tks;) astazi am vb cu propretara... pretul scade la 5500e! |
negociabil ca am uitat sa mentionez.
|
5500 Negociabil!!!!
|
negociabil!
|
5300!!!!!!!!!!!!
|
5300e foarte negociabi... foarte serios.
|
5200E negociabil!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning