![]() |
E30 - coupe-TM
8 Attachment(s)
de curand am cumparat acest coupe,an fabricatie 85,pragurile sunt coapte dar in rest sta ft bine la tabla,masina e cheala nu are dotari deloc,are scaune recaro,cand am cumparat-o avea motor de 1.6 (m40) dar l-am dat jos pt a pune un 2.3 12 valve ,masina mai are suspensie sport,punte spate cu discuri, saptamana care vine voi pune motorul pe masina....ca planuri pe viitor am sa ii schimb farurile cu unele cu lupa si angel eyes,bara fata si fusta de mtech2,eleron de m3 evo,si partea spate tot de mtech2,schimbate pragurile cu altele noi,poate niste serpisori pt motorul de 2.3, si multe altele :D
|
Re: E30 coupe-TM
Sa nu faci ca si cu restu de masini sa le vinzi....in rest ce sa zic muuulta bafta colegu:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si o poza cu motoru pe masina :D
|
Aveam si eu intentia sa-l cumpar, dar n-au iesit combinatiile.Oricum bafta cu proiectul.S-ar putea sa am niste faruri cu lupa daca te intereseaza....si stopuri, dar late.Bafta...
|
sa o stapanesti saatos. Chestia aia de sub stopul din stanga ce este?
|
Quote:
|
sa o stapanesti sanatos si multi km fara reparatii :)) bafta cu proiectu
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
schimbari de plan :))) pun alt motor pe masina un 2.5 24v vanos motorul de 2.3 se dezmembreaza cei interesati P.M
|
Renunti tu la sunetul de 12v pentru 24v.....oricum pune odata un motor pe el si iesi cu el la joaca cat mai ii timp frumos:D
|
Quote:
|
Eu stiam ca nu prea vine cum trebuie bara de spate m-tech 2 pe non-facelift...
mi se pare ca ai nevoie de niste modificari ca sa vina ...si ..ca o parere din exterior...modelul asta arata maxim de bine cu kit de m 1 .... ....si nici nu prea sunt multi ursi cu pachetu de m-tech 1...........m-tech 2 ...e plin :P bafta cu proiectul! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning