![]() |
piese bmw e36
motor 2.0 vanos m50,functioneaza perfect+instalatie+calculator-700 ron
blocant 3.45 - 650 ron interior recaro(scaune+banchete)-650 ron jante 17' originale,style 44-650 ron praguri luxury-200 ron bara spate //M originala-250 ron stopuri led -250 ron coaja bord cu airbag coupe,sedan-60 ron eleron original BMW-100 ron capota portbagaj impecabila,fara rugina-100 ron grila FL+nari-200 ron cutie -200ron debitmetru-100ron amortizoare spate(sachs,nu sunt curse)+arcuri-80 ron amortizoare fata monroe+arcuri sport-150 ron mocheta neagra-60 ron ceasuri 260 cu inele-200 ron toba intermediara IMPECABILA-80 ron pompa benzina-100 ron oglina-40 ron bucata senzor ABS-30 ron buc buton geamuri-30 ron bucata trager-60 ron usa-100 ron macara+motoras geam-80 ron set distantiere aluminiu-150 ron electromotor-120ron alternator-100 ron luneta-80 ron geamuri spate-30 ron bucata motoras stergatoare+brate-80 ron contact+3 chei briceag-100 ron cardan-80 ron discuri spate-80 ron planetare-50 ron bucata pompa ABS-150 ron calculator ABS-100 ron caseta directie-180 ron instalatie clima completa-650 ron aripa-40 ron bucata etrier fata-80 ron bucata etrieri spate+discuri-100ron radiator-120 ron plastice,butoane,manete,pentru orice altceva ce am omis aici intrebati! 0762636404 |
Re: piese bmw e36
Cine vrea sa cumpere ceva de la stimabilul este rugat sa urmareasca intai discutia de aici
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5215250 |
7 Attachment(s)
4 boxe pioneer-100 ron
grila nu are pic de rugina,nu este stramba,stare perfecta! rotile au 2 cauciucuri foarta bune,unul ok,unul spart! pragurile in stare perfecta,nu sunt sparte,crapate!am toate clipsurile la ele! |
stopurile sunt pt sedan?alea pe led?ma intereseaza utimul pret.mersi
|
bara fata e de M? si dak da ce pret are!
si grila ce pret are? |
salut
masina dezmembrata era coupe? daca da, aripile in ce stare sunt si ce culoare? mersi! |
Quote:
Quote:
Quote:
masina era coupe,aripa stanga este in stare foarte buna,nu este stramba,ruginita,indoita,etc,doar jos in locul unde vine pragul peste aripa este alta culoare.aripa dreapta are vopseaua sarita pe o portiune de circa 2cm2 si a avut o tentativa de roluire cred.aripa stanga 40 de ron,aripa dreapta gratis!codul de la vopsea nu-l stiu deocamdata,maine iti spun exact! |
masina era coupe,aripa stanga este in stare foarte buna,nu este stramba,ruginita,indoita,etc,doar jos in locul unde vine pragul peste aripa este alta culoare.aripa dreapta are vopseaua sarita pe o portiune de circa 2cm2 si a avut o tentativa de roluire cred.aripa stanga 40 de ron,aripa dreapta gratis!codul de la vopsea nu-l stiu deocamdata,maine iti spun exact![/QUOTE]
ok. astept. |
3 Attachment(s)
amortizoare fata sunt monroe reflex,cele spate sachs.nu sunt curse!
|
chederele de la usi in ce stare sunt?
|
Capota o mai ai? in ce stare e
|
stare perfecta,fara pic de rugina.are cateva urme de lac scurs,atat!
|
O vreau , id bm.seby intra ca sa vorbim.
|
cum facem sa vad o filmare sau niste poze cu stopurile in functionare sa vad toate ledurile pe semnalizare , stop frana etc ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning