![]() |
Re: Cel mai tare logan din bacau. Yus design.
Arata ok INSA scoate prostiile alea din inerior cu type R si jantele, macar pe 16 si in nici un caz CMS.
Spor! |
garda la sol ca la jeep
interior vitan style |
e super loganul,
|
Arunca husele alea:-)) da extrem de urat:-)
|
scoate stema SPORT din masca , coada de dinozaur(rechin) , "aparatorile" stergatoare si zic ca ar fi mai ok fara eleronu ala sau alege unu mai mic.
PS: imi plac angel eye |
E interesant. Felicitari si bucura-te de el ca doar tu mergi cu Golanu.
Personal as renunta la eleronul ala urias si mai ales la husele din fata, la cotiera cromata si la stopurile lexus style... mai nou au aparut pe fundal negru (nu cromat). Cromul nu are ce cauta pe o Dacie. Si din cate stiu Xplode nu-s cele mai bune boxe de pe piata:) |
Foarte misto loganul! Felicitari si spor la modificarile urmatoare.
|
tractor vroiai sa zici mihnea!!!
|
de ce nu ar merge cromul pe o dacie???
|
ca nu e americana.......
|
Oricum, e o chestie de gust. Proprietarul sigur a vrut sa faca un contrast intre crom si culoarea inchisa a masinii. Stopurile ies mai bine in evidenta in felul acesta.
|
Frumoasa masina ..........sa o stapanesti sanatos
|
Jos husele si cum a zis cineva mai sus....poate se ia in calcul si un kit de suspensie care sa mai coboare masina
|
Nu trebuie sa fie neaparat americana pt crom, a se vedea pozele de la Tokyo auto salon de anu asta, dar ca multi altii ati ramas la conceptia de dacie, eu cred ca un logan facut cu gust arata chiar bine si modelul asta chiar ne-a scos din ... !!! poate trebuia sa ramanem cu zambetul lui iliescu si berlina... Cat despre modelul de mai sus, suspensia, jante mai mari si un eleron mai discret sau deloc cred ca ar merge si mai bine!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning