Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Speed Daemons (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons.html)
-   -   Intalniri Speed Daemons (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons/33765-intalniri-speed-daemons.html)

marius_eugen 18-02-07 20:49

Intalniri Speed Daemons

Vineri a fost prima intalnire Speed Daemons ! Sa ne vedem cu bine si la urmatoarele intalniri ! Bafta tuturor !:-P

Dexter81 19-02-07 16:34

Re: Intalniri Speed Daemons

O intalnire reusita zik eu :) La fel ca toate celelalte.

ga!nusha 19-02-07 17:43

mie mi-a placut parcarea de la capatu autobuzului... mai intrau 5-6 masini

AzzKikR 19-02-07 17:50

Mai intrau 5-6 peste cele parcate poate...

marius_SD 19-02-07 22:16

daca e frig vineri ne verdem tot acolo, eu sunt la munca

Cristy 19-02-07 23:32

Se poate numi intalnirea speed daemons? :D
am stat toata seara sa gasim numele, nu de alta :))) unii din noi l-am si botezat a 2-a zi ;) buna sampania, mariuse, pacat ca eram cu masinile :P

AzzKikR 20-02-07 10:04

Sa inteleg ca Duminica dimineata de la alcool practic erai...head shoooot :P .

marius_eugen 20-02-07 10:41

Daca nu era cu bule pt. Alezz ce sa fac ... oricum fuse buna si mai ales cu micii mari a mers ca ramasesem fara resurse de energie pentru a termina munca la noile borne de baterie si tragerea masei la caroserie si motor . TicoRS sa stii ca bancheta mea a reusit sa scuipe ambele suruburi si era sa ma trezesc cu ea peste mine la o frana mai tare ... deci trebuie sa inventam o noua metoda de prindere ferma , fara scartaituri si fara spatii pierdute . Data viitoare aduc bormasina si muuult silicon . :twisted:

P.S. Azi dimineata catre serviciu am reusit sa-l scot pe unu din masina ... credea ca i s-a stricat motorul ... era doar un test de bassssssss :twisted: .
Cristi ce mai face mandra ta ?
Marius_SD - MRS - frateeee , sa ne astepti cu caldura acolo , ca am degerat data trecuta si te specializezi in frape'-uri ca mie din astea imi plac ! ( duuuulci ) :drunk:

ga!nusha 20-02-07 10:46

si daca ai si niste mici... ca mustar aduc io

AzzKikR 20-02-07 11:02

Sa inteleg ca vineri la ora 22:00 cel tarziu suntem la "Ground Zero" ???

wolfgang_69 20-02-07 14:39

hm..alezzule tata,ce intelegi prin "ground 0"?same spot sau ne mutam la marius? :))

marius_eugen 20-02-07 15:05

Misto semnatura Alezz-ule ... dar eu in continuare sunt mai sceptic si astept filmuletul ! ;)

ga!nusha 20-02-07 15:21

dar sa arati filmuletu cu plecat de pe loc cu tot, ca daca nu o sa credem ca ai mutat mai sus acu de la kilometraj...

tico_rs 20-02-07 16:01

Nope, are jante pe 12 de la mine :D

ga!nusha 20-02-07 16:25

bine...sper ca ai filmat non-stop de cand te-ai trezit...(sper ca te-ai spalat pe maini dupa ce ai fost la wc)

All times are GMT +2. The time now is 19:23.

- Copyright 2026 4Tuning