![]() |
CAR PC (***ure in your car)
10 Attachment(s)
si in occident aceste pc-uri ptr masina sant noi ca technologie dar la noi in tara nu si-au facut aparitia,este cea mai buna varianta de a echipa o masina cu un sistem de ultima ora si de cea mai mare complcsicitate.
va prezint un pc, aztazi montat intrun mercedes ce cuprinde urmatoarele componente: PROCESOR M 1000(epia-via placa de baza) 512 DD ram 40 GIGA HARD TV-FM tuner NAVIGATIE ANTENA GPS TASTATURA mini PLACA USB 5.1 SOUND CARD TOUCHSCREEN de 7.5 TOLI,VGA conect BLUETOOTH programul cunoaste toate formatele audio-video,cu front-end-uri la alegere dupa marca masini,si cu mai multe variante de schinuri. acest sistem costa 1400 euro montaj inclus si garantie 6 luni. sistemul se poate inbunatati pana la nesfarsit,ca un pc de casa. |
Re: CAR PC (***ure in your car)
2 Attachment(s)
uitasem unitatea:)
|
In opel le bagi toate astea ? ;)
|
Ala care se vede acolo e bord de mercedes daca nu ma insel ... sau ? :P
|
Te inseli, :P chiar daca scrie ca l`a bagat intr`un Mercedes, in coloana din stg, in poza a 5-a se vede sigla BMW
|
3 Attachment(s)
in ordine,console centrale de:e32,e38,e23 mai studiati si voi baieti :lol:
|
Quote:
Asta asa e. :D Mai sunt si pe la noi sa stii...eu am asa ceva pe masina de aproape 2 ani...:rolleyes: |
mai baieti e mercedes 600,sigla de bmw e doar un schin de pc.
|
Da, cer scuze, am vazut in poza mai atent ca scrie "bmw skin".. Se mai intampla :D
|
Deci prin urmare ... cine cunoaste ... cunoaste :):):):)
|
zozi , parca ai scris ca nu mai postezi pe forum... :D vezi ca a trecut ...
|
Quote:
|
hehe ce sa zic....:)))
si eu imi pot baga compu` d`akas` in masina si nu ma costa nici pe jumate cat o zis zozo....si sa nu uitam k am cd-r:)))conduc si scriu cd-uri......(ce dreq ...mai fac si eu un ban knd stau la semafoare:)))).... |
Quote:
|
As prefera un MAC Mini la 20 milioane
Procesor 1.66GHz Intel Core Duo 2MB L2 Cache Magistrală sistem 667MHz Memorie 512MB (667MHz DDR2 SDRAM) Grafică Intel GMA 950 64MB DDR2 SDRAM Hard disc 60GB Serial ATA Unitate optică Combo drive (DVD-ROM/CD-RW) DVI (suportă VGA, S-Video cu adaptoare), 4xUSB 2.0, 1xFireWire 400 10/100/1000 Gigabit Ethernet Intrare/Ieşire audio analogic & digital optic Wireless integrat: AirPort Extreme (Wi-Fi 802.11g) & Bluetooth 2.0 Plus un monitor cu touchscreen si nici nu pute pe langa pc-ul acela. Si vine cu telecomanda cu care cauti lejer prin filme, poze, muzica, orice. I-ar garantia aia de 6 luni ma sperie la pretul acela. Si asta il montezi singur Modelul de top e la 27.5 mil: Procesor 1.83GHz Intel Core Duo 2MB L2 Cache Magistrală sistem 667MHz Memorie 512MB (667MHz DDR2 SDRAM) Grafică Intel GMA 950 64MB DDR2 SDRAM Hard disc 80GB Serial ATA Unitate optică SuperDrive Double-Layer (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) DVI (suportă VGA, S-Video cu adaptoare), 4xUSB 2.0, 1xFireWire 400 10/100/1000 Gigabit Ethernet Intrare/Ieşire audio analogic & digital optic Wireless integrat: AirPort Extreme (Wi-Fi 802.11g) & Bluetooth 2.0 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning