![]() |
Piatra Neamt - intalnire 4Tuning - Moldova
A.C.S Kamikaze Racing Team alaturi de comunitatea 4Tuning Piatra
Neamt, cu sprijinul Biroului Politie Rutiera Neamt si al Stadionului Municipal organizeaza in data de 18 Februarie 2007 o intalnire 4Tuning a pasionatilor auto din toate judetele Moldovei. Locatia : parcarea din incinta Stadionului Municipal Piatra Neamt Data: 18 Februarie 2007 Ora: 12:01 PM Durata: aprox. 5 ore Scopuri: - intalnirea pasionatilor auto si tuning din toate judetele ale Moldovei si nu numai; - prilej pentru organizarea unei expozitii auto outdoor cu masini modificate; - strangerea legaturilor intre comunitatile din judetele Moldovei, discutii pentru planificarea intalnirilor organizate pe localitati, sprijin reciproc. - protest si solicitare oficiala catre 4tuning pentru a trimite cat mai multe stickere, reviste, tricouri, etc, comunitatilor din tara - sprijinirea campaniei initiate de Politia Rutiera de prevenire a accidentelor rutiere; - implicarea activa a participantilor in demersurile de prevenire a accidentelor; - inbunatatirea imaginii pasionatilor de auto si tuning din tara; - inlaturarea unor preconceptii cu privire la comportamentul rutier al acestei categorii; S-au obtinut toate avizele si aprobarile pentru desfasurarea evenimentului in cadru legal: - Politia Rutiera - Conducerea Stadionului Municipal - Politia Comunitara va asteptam sa incercam sa ne organizam impreuna din cat mai multe puncte de vedere. |
Re: Piatra Neamt - intalnire 4Tuning - Moldova
As vrea pe aceasta cale sa multumesc tuturor celor care m-au sprijinit pana acum cu organizarea si o vor face si de aici inainte.
Multumiri Primariei Piatra Neamt si Politiei Rutiere pentru sprijinul si increderea acordata! Apreciem orice sprijin mass-media pe langa cel oferit de 4Tuning...care ne va ajuta cu ceva materiale promotionale (sper ...Claudiu...astept:rolleyes2 ) Va rog sa nu aveti iesiri necontrolate in incinta parcarii Stadionului Municipal pe timpul stationarii :!: Ne vedem la Piatra Neamt ! Numai bine ! |
Va asteptam cu mare placere, si sper sa reusiti sa atrageti cat mai multi pasionati ai tuningului.
O intrebare am...se vor urganiza si liniute? sau alte concursuri, pe categorii? |
Quote:
Si fiind prima de acest gen nu ne-am permis sa organizam si concursuri de genu asta ...dar sper sa putem ...ceva mai incolo;) |
Spar sa am ocazia sa particip si eu. Incepe sa se implice putin cate putin si tineretul din Piatra Neamt in tuning.
Sper la cat mai multe realizari! |
super idee.... hai sa vedem din SV cine arv vrea sa mearga, ptr ca pe mine ma bate gandul sa merg...asteptam confirmari...bafta organizatorilor...
|
Filmare promo TV-M Piatra Neamt !!! 2 cameramani + 1 reporter vor asista duminica!
|
duminica la ce ora??
|
Ora 12:00. Dati mai departe acest mesaj.
|
Si pentru cei ce nu au inteles bine mesajul....Fara deranj...fara fum prea mult...fara zgomot!
Si pentru cine nu ma cunoaste...Sa invete regula de dreapta a SURUBELNITEI IN ROATA!La Iasi nu am aplicat`o...sper si aici sa nu o aplic!De e nevoie!O pun in functiune! |
mdea abia astep sa vad ce o sa iasa si sper ca o sa prindem si vreme frumoasa :d
|
Quote:
|
Astept aici cat mai multe confirmari posibile ...pana duminica:!:
Bafta! Ne vedem aici!;) |
Am descarcat cardul si am umplut buzunarele cu "materiale promotionale"... Inca putin si sunt pe drum. ;)
|
Quote:
OOO ...asteptam ...asteptam ...hai sa ne vedem sanatosi la Piatra Neamt;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning