![]() |
Machete in lucru - teo93dinu
Va salut dragi colegi!
De aproape un an , din dorinta de a tuna ceva(am 16 ani si tatal meu nu vrea modificari la masina :???: ) m-am apucat de modificari la machete... Prima macheta de care m-am apucat este si ultima finalizata deoarece intre timp niste prieteni m-au rugat sa le fac si lor cate ceva la machete insa operatiuni destul de simple (clean , mici prelungiri bare , revopsire) astfel prin mainile mele au trecut 5 machete , iar cu proiectul la care lucrez acum 6... Macheta finalizata(prima) este un mercedes cls 1/18 maisto si este cea care mi-a ramas mie. A "beneficiat" de urmatoarele modificari : prelungire bara fata+spate , praguri , eleron , evazare aripi ,eliminat manere , jante gri+negru(din pacate alea originale),suspensie joasa(eliminat arcuri :D ) , pleoape faruri , interior vopsit ngru lucios+mochetat , vopsea alb mat , instalatie electrica... O sa revin cu informatii + poze cu proiectul la care lucrez(si care e aproape de final) , un Scirocco Revell 1/18(model '77) :)... |
re: Machete in lucru - teo93dinu
Aici pui doar poze clare!
Clipul era foarte prost filmat.. |
12 Attachment(s)
Multumesc pentru primirea calduroasa :rolleyes2 !
Sincer cred ca video-ul era acceptabil mai ales ca avea si niste imagini destul de clare...Stiu ca nu este foarte profi insa nici cum filmeaza altii sub orice critica... Oricum... Proiectul la care lucrez acum : -Vw Scirocco 1977 Revell 1/18 -Bara fata+ spate facute la 0 -praguri -portbagaj clean +prelungire peste stopuri -capota "bad-boy" look -manere usi eliminate -decupare grila bara fata + decupare bara spate pt. esapament(va urma) -interior vopsite negru lucios +(va urma) pe mijlocul scaunelor material ce imita pielea perforata(am materialul) -instalatie electrica(va urma) -vopsit visiniu(va urma) -jante noi(va urma) Cateva poze sper ca astea sunt in regula.... Ps. masina dupa care m-am inspirat este Golf-ul lui Mihai de la Ghetto ... |
Niste poze cu masina reala se poate?
|
Cu Scirocco? Sau masina lui Mihai?
|
Toata lumea stie cum arata un Scirocco stock. Ar merge niste poze cu varianta pe care o reproduci ca sa incercam sa ne dam seama ce vrei sa faci.
|
2 Attachment(s)
Dupa cum am spus m-am inspirat de la un Golf nu un Scirocco :)...
Toba va fi pozitionata asa iar bara fata va avea un decupaj in genul => In rest-idei proprii :) |
Pe Golf arata cumva, dar pe Scirocco da cam ciudat. Mai ales ca tu nu ai respectat designul real (sau poate urmeaza sa adaugi peste ce ai facut pana acum). Sa vedem cum progreseaza lucrarea.
|
Barele o sa aiba forma pe care o au in momentul de fata mai am doar de finisat+decupajele...Nu o sa fac copie dupa Golf doar o sa "imprumut" cateva elemente de design :)...
|
golful acela este un air rider,nu??misto golful
|
4 Attachment(s)
Ieri am dat primul strat de grund dupa ce , in prealabil , am curatat toata vopseaua de pe exterior , sunt foarte multumit de cum am dat grundul insa au iesit la iveala destul de multe imperfectiuni in chit care trebuie corectate...
Marti(peste o saptamana) o sa ajung la Craiova sa iau ledurile pt. instalatia electrica si vopseaua(visiniu metalizat)... Ps. interiorul caroseriei va fi vopsit cu negru.... |
Man nu stiu ce sa zic da bara fata arata ciudat rau de tot :???:
|
Nu se potriveste deloc ce vrei tu pe un Scirocco.Cel mai bine merge un tuning nemtesc.Asta e tiganie.Oricum, bafta, sa vedem ce iese !
Bafta ! |
As fi vrut tuning nemtesc insa era prea... nu se prea potrivea cu masina si deaia am facut-o hard tuning desi si eu sunt adeptul tuningului discret...
Oricum decupajele din bara o sa mai sparga din spartanitatea masinii.... Am muncit prea mult la bare ca se dau jos acum... o sa ramana asa si o sa fie joasa...o scot eu cumva la capat.... |
Macheta arata superb............inainte sa pui tu mana pe ea. Nu te supara, nu mi-o lua in nume de rau, dar ai facut-o praf. Eu zic sa te opresti aici si sa nu mai strici alte machete ca e pacat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning