![]() |
Ford Focus MK1 1.8 TDCI '03 - RGM
10 Attachment(s)
Salutare tuturor.
Am decis sa imi prezint si eu masina , cu toate ca se afla in posesia mea de la inceputul anului . Este vorba de Ford Focus 1.8 tdci din 2003 . Din ianuarie de cand am luat-o am incercat sa o fac cat mai pe placu meu . Sa fiu bucuros cand ma sui in ea si plec la drum. Pana acuma nu am avut nici o problema cu ea , am schimbat filtrele , ulei , placute frana fata , am facut o completare cu AC . A mai urmat folie pe geamuri , lampile spate fumurii , jante pe 16 , xenon ( vreau si lupe ) . La iarna vreau sa o bag la reparat , am pragurile infundate si mici alte zgarieturi minore ...dupa care vopsitorie integrala . Mai vreau sa renunt la tot ce inseamna bandou si sa o fac cat mai clean . Planuri sunt ..dar incetu cu incetu o sa le pun in aplicare . |
Re: RGM (FF1)
10 Attachment(s)
Pentru ca nu ai incaput toate pozele odata ..mai vin cu o serie :lol:
|
Re: RGM (FF1)
8 Attachment(s)
Azi am scos bancheta , scaune , mocheta .. au intrat la spalat urmand ca maine sa le montez la loc .
|
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDCI '03 - RGM
5 Attachment(s)
Interior far negru mat .
Capota Rat Style Stalpi interior negru mat . |
Salut, ai folosit ceva vopsea speciala... pentru stalpi sau normala, si pe mine ma bate gandul sa vopsesc plasticararia din interior cu negru + plafonul sa-l imbrac cu imitaite piele gri sau neagra. Faina masina sa o stapanesti sanatos.
Bafta! |
Salut , multumesc .
Am folosit vopsea normala la spray , negru mat . Si eu vreau sa fac plafonu negru ori crem , ma mai gandesc . |
Salut , arata bine masina ta ! succes pe mai departe :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc , planurile sunt trecute pe foaie :D
Azi am trecut la bocanci :). |
1 Attachment(s)
Black ..pai black sa fie :)
|
1 Attachment(s)
A venit geru , au venit si cāteva probleme :))
Macara parte șofer rupta , momentan am fixat geamu cu o bucata de lemn , urmānd in vara sa cumpar de la dezmembrări alta . In vasul de antigel am avut apa , da apa :-O deoarece pierd antigel pe la termostat si am zis sa merg cu apa o perioada de timp dar cum geru a venit a si inghetat ( ma mir :)) )am turnat apa fiarta si intrun final i-am dat drumu la toata apa zic eu . Azi am bagat din nou apa fiarta si au intrat doar 3 l , in vas si in radiator , am dat o tura cu masina , sa incalzit la 90 grade dar nivelu din vas a ramas acelasi .. Intrebare -> am dop de gheata pe undeva , blocu motor este inghetat sau care`i treaba .. Cand am dat din nou drumu la apa in loc sa fie cat de cat calda era rece zloi :-S ...Acum astept sa vina cladura cand o veni si sa vad ce si cum ...... Si o poza de sezon :D |
3 Attachment(s)
Daca tot nu am cum sa plec cu masina din cauza dopului de gheata format undeva pe instalatie , am decis sa desfac carcasa termostat pentru ai schimba garnitura , sa nu mai am pierderi de antigel , tot odata o sa cumpar si alt termostat . Daca tot am fost nevoit sa dau intercooleru jos am zis sa-l iau in casa si sa-i aplic o curatate , la fel si vasului de antigel in care nu mai vedem nivelu lichidului .
PS: Cer scuze adminilor , dar nu pot edita postu . Multumesc . |
Stopurile au folie sau vopsea ?
|
Vopsea + lac .
|
Se vad foarte bine.In contrast cu exteriorul.Eu avand culoarea mai inchisa am optat pentru tenta mai inchisa.Si le-am bagat in folie ca deh.Era mai simplu :D
|
Multumes . Daca culoarea la masina era aceeasi ca la a ta , le faceam rosu lucios ,dar important e sa-ti placa tie :-P .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning