![]() |
Accident Grav - DeeR a decedat
9 Attachment(s)
hmmmmmmm.....
Ale naibii caprioare... incerci sa le inveti k au voie sa treaca numai dk o fac p trecerea de pietoni dar ele tot incapatanate ,tot fac cum vor ele.... Drama e k soferul masinii e cel mai mare vanator de ursi polari din sud estul Marii Moarte ;) ... Nu se vede k a facut 2 lucruri dintro lovitura?! A si omorato si a si transato... :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
pofta buna!!!
|
Mama frate ce neamu ma-sii cat avea la ora? si ce s-a imprastiat aia frate, cred ca si el era varza. :shock: :shock: :shock:
|
Ai idee care e sangele lui si care e al bietei si pasnicei vietuitoare a padurii???
|
Sssssssssssalaam Săăăseeeeeeeesc ................
|
hmmmm.... D_Y_C... o sa duc pozele la analizat...sa vedem adevarul :D
pana atunci, ati vazut k masina are acum interior cu piele de caprioara? |
nu sunteti sanatoshi :) :) :)
btw credits go 2 NOStim ... ;) el a dat de poze... |
Re:
Quote:
Quote:
|
tare sunt curios daca respectivul a luat si vreo amenda... la cum sunt astia in strainatate cu protectia animalelor.. vai de el lasa masina.. :)
|
Re:
Quote:
deci ,copii!! Uitati ce face foamea din mamifer!!! devine tuning interior.... :lol: |
1 Attachment(s)
Mai uite un efect al foamei :
|
Eu cred ca-i facatura... cum draq a ajuns sange pe tot scaunul soferului avand in vedere ca masina ar fi trebuit sa fie condusa de cineva... Sau ala s-a aruncat repede sa nu fie murdarit...
|
Party-killer. Ne simteam si noi bine...
P.S.: 1.Poate e sangele lui. sau poate masina statea pe loc si aia era o caprioara supersonica care s-a ciocnit cu 800 km la ora de masina 2. Soferu ca soferu, da' coarnele unde sunt ??? |
Caprioarele nu detin arme albe...coarnele intra in ac. categorie....
|
Da-o dreaqu, cum sa o faca in halul asta???
Incepand de la porbagaj pana la bot, interior, exterior, mate pe volan!!! Ce a facut ala??? Cerculete la 200Km/h???? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning