Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   bagam niste drifturi la poligon?:)) (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/32444-bagam-drifturi-poligon.html)

COCOBADAREL 04-02-07 09:30

bagam niste drifturi la poligon?:))

sper sa vina cat mai multzi la ora 13 in poligon sa mai palavragim

maD_angel 04-02-07 09:34

Re: bagam niste drifturi la poligon?:))

si eu sper da.....zapada e km zgarcita cu noi si din cauza asta nu cred ca o sa fim prea multi....va rog sa postati care vine

gratzy7 04-02-07 11:49

cum a fost ?as fi venit si eu dar am de dat niste ex la fac si...Ati fost multi?

Yonut21 04-02-07 14:15

Quote:

Originally Posted by gratzy7 (Post 730206)
Ati fost multi?

Pentru a doua intalnire la BT, DA !!!

siminelsimi 04-02-07 15:45

a fost multa lume , surprinzator chiar :D a iesit frumos .. de-acuma data viitoare cand da putin caldura .. ca eu am inghetzat. asteptam filmuletzele , cezar :D

BT-01-KAW 04-02-07 17:23

chiar a ieshit misto. mi-am bagat si eu un pic fiara pe zapada........aluneca super.....frigul ne-a dat gata

gratzy7 04-02-07 18:44

eu am fost prima oara si au fost peste 10 pers.Sa intelg ca v ati distrat de minune?Pana vine caldura e cam mult ptr niste tinerei care nu mai pot de nerabdare sa faca ceva liniutze,cerculete si alte d-astea.Deci care e cu mine?

danilox 04-02-07 19:23

a fost frumusel...am si ras un pic... :D ...stim noi de ce si de cine..."prietenii stiu de ce"

siminelsimi 04-02-07 22:18

da , da .. bine zis danilox :))

siminelsimi 04-02-07 22:19

da , da ... bine zis danilox :))

Yonut21 04-02-07 23:01

Sa mai ziceti voi ca nu sunt bune daciile :lol: :lol: :lol:

danilox 04-02-07 23:37

mai mai mai...eu nu am facut nici o referire la cineva...dar na...tu ai fost mai direct ...hi hi :D

raduku_moto 05-02-07 20:03

dacia a rezistat chiar surprinzator de bine si de mult....chiar nu ma asteptam la asa ceva de la o dacie(mai ales ca la fiecare frana de mana parca sareau rotile :) )si oricum...nu a fost K.O....tot e bine...cand va fi urmatoarea intalnire????

HOT 05-02-07 21:08

Cine se pricepe din zona noastra sa vada un montaj scurt de cateva minute la filmarile pe care le-am facut,am prins driftul cu bmw,cu cocobadarel,cu mine,cu dacia cand gonea,.Fac un dvd si vedem cum facem sa il postam aici sa vada toata lumea si ceilalti k la botosanu sunte,m o comunitate 4 tuning care se incheaga.Data viitoare o sa facem o poza de grup una cu masinile noastre aliniate si alte idei.Acum a fost frig dar a iesit super treaba.Singurl lucru de care imi pare rau de crapatura aia la spoiler a lui coco.Dar bine k a fost numai atat.Sa stiti k am incercat sa pun pe site cateva filmulete dar nu merge,sunt prea mari.Simi cand vin la bt iti fac un dvd si il dai la toata lumea .

danilox 05-02-07 22:03

cand vii prin Bt adu filmarea asa cum ai descarcat de pe camera...si fac eu ...scot eu niste fragmente mai importante

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning