![]() |
Cip Fuz Dizain/TOMOROW DESIGN STILE
Sper sa placa la lume...
|
Re: Cateva schite de-ale mele...
7 Attachment(s)
O sa mai postez si altele ....dupa ce le scanez
|
arata bine... la jante imi pare k ai probleme... bafta ;)
|
bah arata bine sa shti :D
|
mha sa jtii k sunt marfa
|
5 Attachment(s)
Aici sunt inca cateva...mai bune decat primele,sper! hihi...Astept pareri,bune sau rele...
|
destul de dragute, cred k ar trebui sa mai exersezi la perspectiva si la hasura. apropo... cu c desenezi!?
|
"Foose Design" ...hai ca asta e buna :D :D :D
@ace ...cu carioci deseneaza ...am impresia ..cel putin asa se observa in unele desene |
FOOSE Design pentru ca e o reproducere dupa o schitza de-a lui...Nu am vrut sa se interpreteze gresit de aia am scris pe ea...Nu e creatie personala...Lucrez in creion si markere...format A4.
|
Lucrezi destul de dragut dar anumite lucruri iti cam strica lucrarea ...
Uitate si tu la simetrie ... la toate desenele tale este cate un element care sa strice simetria ... sau mai multe ...:D La perspectiva ar mai trebui sa mai lucrezi ... cel putin la primul desen din a 2 a serie ... portera aia care e deschisa e varza ... in prima faza crezi ca e trapa ca la submarin :D Hasuratul mie nu prea imi place ... il faci cu carioci precum designeri renumiti ... dar si aici o dai in bara ... deoarece nu iti alegi bine culorile ... folosesti cam prea multe culori ... si pe langa asta mai sunt si contrastante ... daca nu ai observat marii designeri folosesc o culoare si o nonculoare (sau o nuanta de gri ...) |
8 Attachment(s)
Salut...Lucrarile pentru provocarea lui alkatraz sunt gata...Imi pare rau ca nu am avut timp sa le scanez....sper sa rezolv asta pana la sfarsitul saptamanii si o le repostez...Si vreau sa imi cer scuze sincere tuturor pentru iesirile anterioare...Sorry!
|
"tico ma uimeshti" :) ... arata kair bine desenele
|
Mda...Mersi mult ticu'...Si totusi,exercitiul e mama invataturii...:D
|
renunta la gogoshile alea din spatele masinilor!te dau de gol
|
1 Attachment(s)
superbe desenele....no comment....si k sa nu va mai certati cu foose....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning