![]() |
Battle || Lamborghini Gallardo x23
24 Attachment(s)
1. Original;
2. AdY9005; 3. alex_maniacu91; 4. AlexGBY; 5. Barum; 6. DJ-ul; 7. frost_dani; 8. george_GMN; 9. L33L00; 10. Leul; 11. Manson; 12. metal_militia; 13. Mishu-f; 14. Most_Wanted; 15. nytrous_oxide05; 16. OmB*; 17. peter; 18. *-Speed-*; 19. SUPAPA_Jr; 20. t1grul; 21. Trickz; 22. vio[s]; 23. wlady; 24. Yackone. |
Re: Battle || Lambotghini Gallardo x23
pfai...sunt unele dementiale...
|
Am tunat ... si m-am votat ... cum zicea si most_wanted parca ... anyway daca o tinem tot asa e excelent ! Asta e battle !
|
din sHpiritu' fair-play, si cu toate ca lucrarile au fost putin asemanatoare... nush cum s-a reusit..
vot Yackone :!: |
Am studiat masinile calumea si m-am hotarat ce votez. Sunt 3 masini care-mi plac in mod deosebit: *-Speed-*, vio[s] si Yackone. Din cele 3 optiuni pe care le-am avut, am votat *-Speed-*, chiar daca nici aceasta lucrare nu e perfecta.
Felicitari tuturor celor care s-au inscris in battleu' asta (cel mai mare de pana acum, cred). PS: la noapte, daca nu am ce face, o sa comentez toate lucrarile :wink: |
l-am votat pe vio[s]..... imi place cum da albastru cu jentile albe
|
Quote:
|
Am votat *-_Speed_-*...pt ca mi se pare cea mai reusita.....
|
am tunat si m-am votat.....e cel mai tare battle .....masini de masini ....
|
desi are niste mici probleme, am votat yackone.
|
ce`a mai originala idee mi se pare ce`a a lui most_wanted ... a iesit soooper masina ... succes in continuare in tuturor ... P.S : sunt un incepator :D
|
cum sa va votati lucrarile proprii fratilor?! asta denota multa lipsa de fair-play,mai ales atunci cand nu aveti nimic de castigat din asta,decat experientza.
|
vot, frost dani
|
Re: Battle || Lamborghini Gallardo x23
Am votat pe.................mine :D deoarece imi place masina mea :D 8)
|
Re: Battle || Lamborghini Gallardo x23
cum am zis....vot vio[s] imi place tare mult cum a iesit bv
bafta tuturor PS - sper ca viitorul challange sa fie la fel de "hot" ca asta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning