Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Noua Limuzina Dacia :) (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/3154-limuzina-dacia.html)

Kilowatt 04-01-05 22:31

Noua Limuzina Dacia :)

1 Attachment(s)
poza e facuta pe 1 Ianuarie 2005 pe dealul Mitropoliei din bucuresti :) in timp ca curatam cu prietenii apartamentul dupa party am iesit pe balcon sa duc ceva si uitati ce am vazut :)

Kilowatt 04-01-05 22:34

2 Attachment(s)
more pics

MMihai 04-01-05 22:36

:shock: asta e versiunea break la care primesti si o dacia sport... inclusa in pachet :lol: :lol:

SpeedeR 04-01-05 23:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta e limuzina presedintelui Republicii Ferentari nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu am cuvinte sa descriu ce fel de om e cel ce a facut asta.....

Kilowatt 05-01-05 00:15

lolz...asa cum Hummer a scos o limuzina , asa si Dacia Pitesti a scos Noua Limuzina Dacia... Do-It-Yourself Limmo :))

SiloS@1300 05-01-05 00:25

Mie imi place . Incap mai multi pepeni in ea .

Este mai tare decat papucul .

Øvi 05-01-05 00:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Nu am cuvinte sa descriu ce fel de om e cel ce a facut asta.....

Nu cred ca e facuta de un \"mioritic\" :D , mi se pare ca s'au facut cateva bucati pt. functii inalte , pe vremea lui Ceausescu .... cum altfel se putea arata ca Dacia e masina masinilor ? ;)

CT-03-ART 05-01-05 09:03

shi tata zicea acelashi lucru ca s-au facut cateva exemplare vara trecuta am vazut unul shi in cta...

SEBASTIAN 05-01-05 09:22

LEGAL RACING

Nu stiu daca pozele sunt cu auto facute de fabrica sau bricolate pe cine stie unde insa va spun ca au existat astfel de versiuni, dar nu pentru functii inalte ci pentru asistenta tehnica la echipa de curse a uzinei UAP in regimul trecut. existau si variante mai mari acvand sup[rainaltare la caroserie.
A existat un model de Dacia 4x4 pe sasiu de Aro10 sau facut pt armata.
Imi pare rau ca nu am poze.

Toto - BOD 05-01-05 14:40

1 Attachment(s)
s-a mai vazut!

seerkan 05-01-05 16:33

Asta e facuta din fabrica asa sau a fost modificata de proprietar?

MaF|OtU 05-01-05 16:40

eu nu am vazut asa ceva pana acum si nici nu cred ca voi avea ocazia

oricum este draguta , chiar imi place :roll:

m_vpr 05-01-05 18:26

Art, unde naiba ai vazut in cta, ca eu ma uit dupa masini toata ziua, si nici nu am auzit macar sa existe un carnat d-asta in cta. As fi supercurios sa il vad. Poate ai vazut un tramvai d-ala vechi alb mai de departe, ca seamana cu dacia ( bate vantul prin ele, facu un zgomooot.. , si sunt romanesti :) )

CataNOS 05-01-05 19:27

Re: Noua Limuzina Dacia :)

Quote:

Originally Posted by \"Kilowatt\"
poza e facuta pe 1 Ianuarie 2005 pe dealul Mitropoliei din bucuresti :) in timp ca curatam cu prietenii apartamentul dupa party am iesit pe balcon sa duc ceva si uitati ce am vazut :)

la tine balconu e la parter? :D Din prima poza cam asa pare :lol:

Kilowatt 05-01-05 21:54

CataNOS : Lolz...chiar tre sa iei fiecare cuv ca atare? dupa ce am vazut`o de la balcon m`am dus sa ii fac o poza..oricum trebuia sa plec...si m`am dus si am pozat`o..ca in filmele cu paparazzi :P

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning