![]() |
Passat b3 260 km /h
Ce ziceti baieti de monstruletul asta http://videos.streetfire.net/video/8...8300e07363.htm
|
Re: Passat b3 260 km /h
in afara de motor si suspenii nu e nimic iesit din comun.Obiectii???
|
Era vorba de performante nu de coaja...ma rog multi vad putin pricep
|
Se stie ca b3 vr6 rullz....si a mea este identica ca si cea din film numa T il mai trebe
|
Quote:
|
mai mestere Manole sunt 3 obiectii minore pe care as vrea sa le bagi in motorashu ala forjat al tau:1masinia nu e a lui
2.eu nu am bagat nici un filmuletz cu masina mea si poate ca nici nu am masina 3.scoate ti pleoapele de pe ochi si vezi k am apreciat motorul.Dar vorba tipului de mai sus multi vede putin cunoaste |
Quote:
|
Stiu ca se referea la mine dar eu tie ti am zis ptr k m ai intrebat ce am deosebit la masina mea.Ai vazut scris undeva ca masina mea e speciala ...Mda,asta am zis si eu
|
nu mai mancati degeaba. urca frumos acul la kilometraj
|
Quote:
|
era o afirmatie. pentru o masina sub 2000 merge de zboara. am ramas impresionat si eu si un prieten. si am condus multe masini la viata noastra
|
asa-i ca ai vrut sa zici ca merge bine ptr o masina sub 95?
|
asta da motor
undercover |
Normal ca se misca , cutia cat si motorul fiind corp comun, la frana de motor momentul fortei se transmite de la roata la toate subansamblele inclusiv maneta schimbatorului .In functie de tampoanele motorului si ale cutiei sesizezi mai mult sau mai putin lucrul asta8)-Apropos- vezi ca sunt topice specializate daca nu deschide tu unul. Spor la postat
|
Am un VR6 din 93 numa ca ii lipseste turbo si intercooleru fata de masina din filmulet dar lasa ca vin si alea.Asa cum e coaja din 93 rupe capu la multe masini din vremurile noastre.NU MAI VORBITI PROSTII VR6 RULZ.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning