![]() |
Femeile la volan
Cea mai proasta soferita pe care am vazut-o in viata mea :lol:
http://fun.regele.ro/video/video-mas...-femeie-57.htm Daca mai gasiti asa altele mai duse decat asta (desi nu cred) fac cinste cu o bere :D |
Re: Femeile la volan
1 Attachment(s)
inca una priceputa
|
BA prima mujere e teroare...foarte tare emperor
|
2 Attachment(s)
Asta e ...:rolleyes2 se intampla ...
|
Quote:
|
deci femeilor le lipsesc unele reflexe
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La cati bani au isi permit si 100 de airbrush de calitate ... dar ea face cearta pentru un strat de vopsea stock :sad:
|
ce as bate-o pe fata aia ... cum mah sa nu te urci in masina k nu iti place culoarea ...:evil: :lol: ......
|
pfoaaaaa.... asa se intampla cu copiii ultra-rasfatzatzi :evil:
|
sa mearga cu tranvaiul curva dracului
|
fff tare frate!!!de aia ne gasim masinile ciobite si sifonate dimineata probabil////
|
Quote:
trebuie vb k asa ceva e inadmisibil... baiatul asta dupa ce k injura k la usa cortului,mai e si semianalfabet k la varsta asta nu stie ca se scrie traMvai..... grav grav:oops: |
1 Attachment(s)
Inca o demonstratie paranormala de nota 10
|
Quote:
p d alta parte,nu prea ai cum sa te abtii d un limbaj mai colorat,cind vezi asa ceva...momentan e ora 10 AM,dar pana acum am scos deja tot arsenalul din dotare privind injuraturile cele mai alese,atatea "minunatii" am vazut p drum,si d la femei...dar si d la barbati!!!! sunt d acord k femeile sunt in stare sa-ti faca mintea sa se opreasca!!!dar ,in ultima vreme asa se pare k si intre barbati sunt unii kre nu prea vor sa se lasa mai prejos..;) cine e afara in trafic,stie! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning