![]() |
Vreau parerea voastra daca e bine!!!
10 Attachment(s)
Modific un capri si eram curios ce parere aveti despre design sau asa la modul general.Masina este in lucru inca si postez citeva poze in anumite faze de lucru.Mersi astept pareri.
|
Re: Vreau parerea voastra daca e bine!!!
in afara de chestia aia de pe aripa de de fata care sincer vine cam urat e parerea mea asta ,e foarte tare dai in continuare bice si ai grija la finisari,adica la chit ca iti ies onduleuri dupa aceea, mai asteptam poze cu ea vopsita [[ce culoare Ii dai?]]]
|
Dupa cum a zis si madicioco mare grija la finisari ca apoi iese ceva urat si iti bati joc de munca ta. Capri e o masina frumoasa si merita modificata. Bafta in continuare si spor la lucru.
|
sincer habar nu am ce culoare va fi lucrez la ea doar de vreo 10 zile ma mai gandesc sau astept sugesti mersi oricum
|
sincer nush ce culoare va fi astept sa vad ce mai zice lumea oricum modific pavilion spate total fata tot.am sa tot pun poze cum avansez.Problema este ca eu lucrez doar din tabla si e mult mai greu decit din fibra de sticla.
|
daca ar fii a mea o faceam neagra cu mult crom :)
|
Neagra cu crom mult...ca un muscle car
|
frumos dar cum au spus si baieti , si grija la finisare , dai un fiuler gros da mai multe ori si o sa iasa bine .mergea-au si manerele astupate dar e frumos si asa.si ai grija ce chit folosesti sa nu se crape.bafta.si sa vedem poze la sfarsit
|
am si eu o intrbare!!!!!!!
dc vreau sa- trag doua dungi la masina de alta culoare tre sa ma duc sa specific in acte?????????? |
Alta culoare decat in talon implica RAR omologare bani nervi ...sau nu merge acolo si ramai fara talon cu amenda si niscaiva puncte:evil:
|
acu depinde cat de late vrei sa le faci eu am avut pe masina dungi din fata pana in spate si de cate ori ma oprea vreun militian le-o bagam paia ca nu tre sa depaseasca mai mult de 30% din suprafata masinii si sa sti ca tinea,acu am alta masina dar am ambele culori trecute in talon [rosu +negru]
|
pentru mai multe detalii poti intra in legatura cu mai multi caprari aici :
https://forum.4tuning.ro/253-ford.html bafta :!: :!: |
[QUOTE=panaitescud;760888]pentru mai multe detalii ii poti contacta pe Bytzu si Ford V6 pe privat
aia sunt taticii fordurilor |
Vrei sa faci o priza de aer (falsa sau nu) in spatele geamului lateral sau vrei sa "scurtezi" din el?
|
1 Attachment(s)
merg evazate aripile...mai ales din tabla..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning