![]() |
Top kituri LOGAN
3 Attachment(s)
Zender Tuning
|
Re: Top kituri LOGAN
3 Attachment(s)
SK tuning .
|
3 Attachment(s)
Carline tuning
|
2 Attachment(s)
Pilot tuning 1
|
2 Attachment(s)
Pilot tuning 2
|
4 Attachment(s)
Prostreet tuning
|
am votat kitul de la zender , mi se pare ca e cel mai simplu si de efect , pragurile sunt super . ms dyz de titluri !
|
am votat carline... mi se pare destul de reusit ... cade bine p masina ... un minus este lipsa spatiului destinat proiectoarelor...
|
zender.. e mai simplu... jantele ar fi mai bune cele de pe sk
|
zender e prea simplu,sau cel putin din pozele alea asa pare.spatele la prostreet e frumos dar si pilot 2
|
de la prostreet am votat... mi se pare cel mai frumos... da foarte bine per total doar jantele strica masina... si imi place si modul in care a fost vopsita masina... da ff bine negrul ala pe langa alb.....
|
zender clar...simplu si de efect;)
|
la prima privire loganul cu kitul zender imi pare un logan stock....e prea simplu....cel de la pilot 2 mi se pare cel mai mishto ..dar avand in vedere ca sunt destul de multe loganuri cu kitul asta pe el ...am sa votez prostreet...e aprox la fel de mishto
asta e doar parerea mea |
:pistoles: Zender Tuning cel mai frumos !:chainsaw:
|
Carline mi se pare cel mai deosebit. Din cauza ca nu sunt poze reale cu un logan de la noi, poate multora nu le spune mult acel kit.
Zender si el frumos, dar ceva m-a facut sa il trec pe locul 2. Poate cele doua stuturi pt tobe, sau faptul ca e prea simplu , nu stiu. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning