![]() |
Jaguar C-XF Concept
29 Attachment(s)
Jaguar C-XF Concept Jaguar va prezenta, in premiera in cadrul salonului de la Detroit, conceptul C-XF, un sedan in 4 usi. Motorul este un V8 de 4.2 litri cu compresor, avand o putere de 420hp. Cutia de viteze este una automata cu sase trepte. |
Re: Jaguar C-XF Concept
spatele are in mare parte linile unui jaguar,dar daca scot asa ceva pe piata o sa fie ceva super tare
|
ce pot sa comentez jaguar tot jaguar piesa de masina
|
cred ca e doar un desen! oricum ii cam lipsesc detalii!
|
ce potzi sa zici de mashina asta decat k e SF
|
stati calmi ca nu cred ca o sa iasa asa ceva pe piata,oricum interiorul e prea belea si gri ala mie unu imi place :D
|
Cred e prea ***urista :) Oricum e belea
|
In sfarsit au scos si cei de la Jaguar ceva mai interesant...pana acum doar Aston Martin avea modele cu design cu adevarat sportiv dak e sa vb de suprematia din GB. Conceptul asta rupe tot.
|
Masina arata beeeeeton...acum sa vedem daca ajuge pe piata si sub ce forma.
|
e frumoasa pt ca e concept...de la concept pana pe piata mai e drum lung si mai sunt si multe modificari...oricum arata betoooon
|
super faina dar ca de obicei nu va arata asa.....
|
adv aceasta schitza.......dar park seama mult de tot cu o masina......
|
cand va uitati lateral =spate nu vedeti vreo asemanare cu noul mondeo? :)
|
Cu o asa masina chiar ca ar avea succes in vanzari, desi mai are cate lucruri "imprumutate" si de pe la altele. Asta pare un rival pt aston martin rapide.
|
un concept tare insa nu stiu de ce cand ma uit din lateral fata seamana cu seat, voi ce ziceti asa este sau doar mi se pare , in rest conceptu prea adevarat !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning