![]() |
STICKER BOMB
Am deschis threadul la sectiunea divertisment pentru ca sunt aproape sigur ca multe comentarii o sa starneasca rasul :-)
Ideea este urmatoarea: Ce parere aveti despre sticker bombing? Doresc sa stiu si eu ce v-a facut pe toti sa adoptati un stil pe care mult adulatii de pe stanceworks il folosesc atunci cand lovesc masinile, le zgarie etc si vor sa amane putin vopsitul? |
Re: STICKER BOMB
pai cum!?? eu sa nu fiu la moda?
|
Am vazut stikerbomb de la Matiz la dacie la trabant si tot asa ... Ai dreptate avem o mentalitate de turma ... ! acum sa nu mai folosesc stikerele ca vad stikerbomb in tot bucurestiul !?
|
Quote:
|
Quote:
|
Linia e foarte subtire intre ceva care arata bine si un pom de craciun!!
Riddle : ce te-a apucat ?:D vrei sa-ti faci aripa la balena da nu esti sigur :rolleyes2 ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Bombele astea cu abţibilduri sunt la fel ca lipitul altor zeci de abţibilduri pe geam, toate înghesuite într-un colţ care, de obicei, nu prea au legătura cu maşina sau cu fenomenul auto în general.
Exemplu: arc tg de 30, sudez balcoane, beau apă plată, iubesc poliţaii pe la spate, sor-mea e brunetă, am bandă de 5 mega la net etc. Da, ştiu, urâtorii o sa urască (?) https://img11.imageshack.us/img11/7607/pgv4h9ob.gif |
1 Attachment(s)
DE CE??/ E criza :lol: si nu exista bani de o vopsire ca la carte :((...ex: fostul bike al unui prieten!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mie mi se pare ca arata foarte bine..
:arrow: |
Quote:
|
Am zis si mi-a si iesit.
|
Deci tu ti-ai luat masina ca si altii au, nu ca ar fi o necesitate nu ? 8) Smecherie..
|
Quote:
ca e bine ca e raw gusturile nu se discuta ... decat in cazurile extreme! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning