Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   STICKER BOMB (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/299090-sticker-bomb.html)

RideTheRiddle 17-01-12 17:59

STICKER BOMB

Am deschis threadul la sectiunea divertisment pentru ca sunt aproape sigur ca multe comentarii o sa starneasca rasul :-)
Ideea este urmatoarea:
Ce parere aveti despre sticker bombing? Doresc sa stiu si eu ce v-a facut pe toti sa adoptati un stil pe care mult adulatii de pe stanceworks il folosesc atunci cand lovesc masinile, le zgarie etc si vor sa amane putin vopsitul?

dRR-XWX 17-01-12 18:03

Re: STICKER BOMB

pai cum!?? eu sa nu fiu la moda?

chyryCRY 17-01-12 18:19

Am vazut stikerbomb de la Matiz la dacie la trabant si tot asa ... Ai dreptate avem o mentalitate de turma ... ! acum sa nu mai folosesc stikerele ca vad stikerbomb in tot bucurestiul !?

mareo 17-01-12 19:05

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4832303)
Doresc sa stiu si eu ce v-a facut pe toti sa adoptati un stil pe care mult adulatii de pe stanceworks il folosesc atunci cand lovesc masinile, le zgarie etc si vor sa amane putin vopsitul?

O situatie nefericita,aripa a iesit alta nuanta,momentan am amanat vopsitul integral din motive financiare,din aceasta cauza am ales o solutie temporara - stickerbomb-ul.

RideTheRiddle 17-01-12 19:08

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 4832432)
O situatie nefericita,aripa a iesit alta nuanta,momentan am amanat vopsitul integral din motive financiare,din aceasta cauza am ales o solutie temporara - stickerbomb-ul.

:shock::shock::shock: nu pot sa cred, un om normal !!!!

SAX1987 17-01-12 19:11

Linia e foarte subtire intre ceva care arata bine si un pom de craciun!!

Riddle : ce te-a apucat ?:D vrei sa-ti faci aripa la balena da nu esti sigur :rolleyes2 ?

RideTheRiddle 17-01-12 19:45

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4832461)
Linia e foarte subtire intre ceva care arata bine si un pom de craciun!!

Riddle : ce te-a apucat ?:D vrei sa-ti faci aripa la balena da nu esti sigur :rolleyes2 ?

doamne fereste, momentan masina e intreaga, nu are nevoie de nimic sa acopere. vreau doar sa stiu ce parere au colegii nostri de forum despre sticker bomb, si de ce adopta ei acest stil, atata tot

Gorby 17-01-12 21:40

1 Attachment(s)
Bombele astea cu abţibilduri sunt la fel ca lipitul altor zeci de abţibilduri pe geam, toate înghesuite într-un colţ care, de obicei, nu prea au legătura cu maşina sau cu fenomenul auto în general.
Exemplu: arc tg de 30, sudez balcoane, beau apă plată, iubesc poliţaii pe la spate, sor-mea e brunetă, am bandă de 5 mega la net etc.

Da, ştiu, urâtorii o sa urască (?)

https://img11.imageshack.us/img11/7607/pgv4h9ob.gif

Darius DMS 22-01-12 09:19

1 Attachment(s)
DE CE??/ E criza :lol: si nu exista bani de o vopsire ca la carte :((...ex: fostul bike al unui prieten!

UNHleaSHD 22-01-12 09:31

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4832339)
Am vazut stikerbomb de la Matiz la dacie la trabant si tot asa ... Ai dreptate avem o mentalitate de turma ... ! acum sa nu mai folosesc stikerele ca vad stikerbomb in tot bucurestiul !?

Se numeste trend. Tu de ce ti-ai luat masina? Ca toata lumea are! Esti doar o alta oaie din turma.

Jink 22-01-12 11:59

1 Attachment(s)
mie mi se pare ca arata foarte bine..
:arrow:

Tazmaniak 22-01-12 12:59

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 4840257)
Se numeste trend. Tu de ce ti-ai luat masina? Ca toata lumea are! Esti doar o alta oaie din turma.

Ai vrut tu sa zici ceva...dar nu prea ti-a iesit comparatia.:-)

UNHleaSHD 22-01-12 13:52

Am zis si mi-a si iesit.

Tazmaniak 22-01-12 14:00

Deci tu ti-ai luat masina ca si altii au, nu ca ar fi o necesitate nu ? 8) Smecherie..

chyryCRY 22-01-12 14:31

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 4840701)
Am zis si mi-a si iesit.

Bati campii ! compari cumparatul unei masini cu un trend ... pe bune ... imi pun stikerbomb ca se vede frumos ca imi place si ca asa vreau ... cui nui convine sa nu se uite ...

ca e bine ca e raw gusturile nu se discuta ... decat in cazurile extreme!

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning