![]() |
Logan Diesel by DELTA
3 Attachment(s)
Imbunatatiri:
Vopsea cameleon - violet+albastru+portocaliu Suspensii sport-bilstein+eibach (o garda redusa cu 3,5 cm) Body-kit-Carline Design Faruri cu xenon si pleoape Stopuri clare Instalatie de fum conectata la evacuare cu diferite arome Monitoare LCD integrate in tetiere, consola Evacuare dubla Remus Intercooler de Ford Mondeo DVD-Player Sony, 8 boxe Sony X-plod, 3 amplificatore, 2 subwoofere Chip-tuning OBD Neoane Jante Toora Competizione 205/40/ZR17 Prize de aer de pe centru inlocuite cu un ceas boost-gauge, si unul pt temperatura uleiului https://www.youtube.com/watch?v=y5hBMtzaUVg link de la antena1 |
Re: Logan Diesel by DELTA
3 Attachment(s)
masina e un logan de 1, 5 diesel
|
frumos loganu.....poate cel mai frumos din ro....
|
Intradevar e foarte frumos,e si putin mai puternic fata de stock de fapt cred a e mai puternic si decat 1.4 MPI
|
se pare ca are un intercoler loganelul asta :D:D daca stie cineva cati ponei are??
|
pai cipu e e de la obd, si o duce la 82 de cai si 200 cuplu , asta fara intercooler . http://www.obdtuning.ro
|
un logan special...numai prin culoare ..instalatia de fum(idee buna), s-a mers mai mult pe aspect ..pacat ca e diesel si caluti putini !
|
daca iar pune si angel eyes :D
|
Frumos facut cu gust parerea mea k ii ce-l mai frumos din tara..am vazut si reportajul la antena 1!;)
|
Body kit-ul superb.La ce pretz?
|
niste poze mai bune nu sunt ??
|
Intrebare...cum o reusit sa faca chestia sa scoata aburii pe toba de esapament???
|
belea masina
|
Un logan interesant nu doar prin culoare dar si prin partea de multimedia care o are in dotare.
|
Foarte frumos
Culoarea il face deosebit in mod special |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning