![]() |
Seat DIESEL made by INSOMNIA
https://www.4tuning.ro/autotuning/Sea...dex.htm?t=4432
Ca de obicei, exclusiv 4tuning, o prezentare ce merita exclusivitate |
Superba masina !
Sunt curios cum o sa traga pe la 250 cai :) ceky power ;) |
MiShTo - Masina F. Reusita :)
Respect |
Aceasta masina este fara dar si poate una dintre cele mai reusite masini din categoria ei.
Toata lumea care a fost la curse stie ce poate sa faca acea masinuta, este foarte foarte reusita. Aceasta JUCARIE GALBENA cum a fost poreclita, da foarte multa rusine si la unele masini care nu fac parte din categoria sa. Oricum felicitari posesorului, a stiut ce a vrut de la o masina si a obtinut o SUPER MASINA. |
LEGAL RACING
In momentul in care va fi gata Cielo EVO 1 , va spulbera chiat pe 400m orice vis al unui diesel. 6 trepte, diferential autoblocant activ, roti pe 17 , rapoarte in cutie calculate pentru cursa de 400m. Va fi o superbomba cu tractiune pe o singura punte. Dupa 100m tractiunea o cari degeaba si mai sunt de mers inca 300m pana la finis. |
DA...intr-adevar reusita masinuta.Probabil ca da clasa la multe alte masini la puterea de 200 de cai...desi e diesel.
Sunt curios cum va merge cand va avea toata puterea disponibila. Inca o chestie...cam cat l-au costat toate modificarile? |
Cand o sa aiba 250 cai nu cred ca fac fata multe masini pe 400m ...parerea mea
iar pe 400 m tractiunea (fata) nu prea are sanse in fata unui 4x4 sau propulsie(spate) |
SEBASTIAN abia asteptam sa revedem acel cielo in toata gloria sa, dar la Baneasa nu era terminat? ca a fost cam slab. Oricum asta ar fi cea mai tare cursa cielo lu' Seby vs. Seat-ul lui ceky.
Sa speram ca o sa fie cat mai curand cursa asta. |
se pare ca cielo are mai multe polite de platit , sa nu uitam ca si celalalt diesel insomnia (zyx) l-a facut la baneasa acum doua dati ;) si acela era tractiune fata
Da asa este dar la liber mi-am luat revansa in mod categoric. Am gresit crezand ca pot face mai mult spectacol am plecat prea usor, insa in mansa doi am accelerat mai bine depasindu-l chiar in zona publicului asa cum mi-am propus. Sebastian |
Da masina e suberba ... Cred ca prima in Romania cu real turbo tuning, adica turbina schimbata.
Pana la vara va fii mai rapida decit a fost la Baneasa :) |
Felicitari lui Ceky pentru masina!
Si la cursa l-am felicitat!Mai rar vezi asa ceva la noi! La mai mare! |
Inca o data s-a dovedit ca dieselu' nu mai este ceea ce se credea a fi... RESTECPA! DIESEL POWER RULES!
|
e destul de mijto masinutza...
:D |
DATE TEHNICE?
CE DIFERENTE SUNT INTRE TURBOSUFLANTE? |
FELICITARI !!!! :D intr-adevar o masina deosebita,mai bine zis o BIJUTERIE aceasta \"minune galbena\" !!! :))
un potential imens si se mai poate duce inca destul (desi are 250 cp ) :D !!! oricum diferenta dintre motoarele disel si cele pe benzina nu se mai simte,defapt aproape nu mai exista !!!si pe deasupra din benzinare s-a cam \"scos untul\" pe cand din diselurile de generatie noua inca nu se stie unde e limita exact :D (depinde de piese si de banii bagati ) + 4WD :) !!! O ADEVARATA BESTIE!!! bafta in continuare si asteptam si alte modificari !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning