Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mitsubishi Prototype X Concept (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29263-mitsubishi-prototype-concept.html)

RoSonic 16-12-06 21:04

Mitsubishi Prototype X Concept

2 Attachment(s)
Mitsubishi Prototype X Concept

Dupa ce in urma cu un an a prezentat "Concept-X" si in urma cu cateva zile noul Lancer, Mitsubishi a facut un nou pas catre viitorul EvoX si a anuntat ca va prezenta la Salonul Auto de la Detroit conceptul "Prototype X".

Deci, mai avem de asteptat pana in ianuarie pentru a vedea Prototype X, conceptul cel mai apropiat de Mitsubishi Evolution X.

Pana atunci doua schite:

weedboy 16-12-06 21:19

Re: Mitsubishi Prototype X Concept

belea rau de tot,dak va arata k pe aceea schitza va fi prea adervarat

Tzus 16-12-06 21:34

E doar o schita a unui prototip...slabe sperante sa iasa asa...Oricum desenul e super.

DaViD TL 16-12-06 22:07

fff reusita schira, sa iasa aja masina de serie ar fi mult prea tare !!!

bogdan_3.25ix 16-12-06 22:18

foarte marfa schita masinii!!! sa iasa si de serie asa ceva!!!!

solo24 16-12-06 23:28

fffff nervoasa masina chiar super misto
are o fatza parca incruntata fata de cel actual care e mai mult vesel
si nush dc dar seamana fffff mult cu skyline mai ales poza din fatza data de 83-FBJ

RoSonic 17-12-06 00:00

Nu mai puneti poze cu conceptX... acel concept are topicul lui, si este link-ul in primul post...

bakal 17-12-06 13:14

desenele arata bine. noul evo va arata bine. sunt curios ce motorizare va avea, in sensul ca daca vor pastra tot 2 l

Andreus 17-12-06 20:36

arata bine mashina.....oricum este doar o schitza shi eu cred k va suferi niste modificari

sprinter 17-12-06 23:33

Bag mana in foc ca nu o sa iasa asa.... kred ca lancer ul nou .... dar putin putin de tot mai agresiv.... cum s a intamplat km d fiecare data cu evo urile :D

dexter_20 18-12-06 00:55

Eu am vazut intr-o revista auto viitoarele modele evo si impreza. Evo-ul seamana f mult cu concept X

RoSonic 18-12-06 01:01

N--aveai cum sa vezi Evo, pentru ca nu au fost publicate fotografii nicaieri ;)
Abia au anuntat prototipul asta.. fara sa-l fi aratat pe undeva. deci EvoX clar nu avea cum sa fie ce ai vazut tu.

dexter_20 18-12-06 01:09

Pai eu zic ca am vazut destul de bine. Daca am voie sa spun numele reviste... Modelele pareu destul de... reale. Dak am dat-o in bara sorry

T.rac3Er 18-12-06 11:42

din nefericire vad ca pastreaza stopurile de pe noul lancer (deosebit de naspete)..concept x avea forma la stopuri mult mai frumoasa...se integra mai bine in linia masinii..de fapt si montantii a si c sunt mult mai aplecati ca la lancer...fapt care sper ca se va reflecta si in viitorul evo..care se vrea o masina sport fata de modelul stock berlina de familie

alexerix 18-12-06 13:19

Schitele sunt reusite. O sa vedem si masina cat de tare o sa fie.

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning