![]() |
Ford Focus mk1
6 Attachment(s)
Salut:D
Sunt nou pe forum si vreau sa va prezint focus-ul meu: motor 1.6 si gpl an 2004 Dotari: -geamuri electrice fata -oglinzi electrice si incalzite -abs si esp -climatronic -trapa -parbriz incalzit -scaune incalzite -volan reglabil pe inaltime si adancime -fete de usi,volan imbracate in piele(si bordul cred ca are piele pe el) -carkit Mai sunt o gramada de enumerat dar nu imi aduc aminte acum.....mai completez pe parcurs |
Re: Ford Focus mk1
salut ai cumva un joc in caseta de directie la masina?
|
Frumos Dricu :) ai grija de el si multii km..!
|
Arata bine masina, sa ai grija de ea.
Ai cumva legate comenzile de pe volan la acel Clarion? |
andre_itza2007-nu..dc intrebi?
Aleeeeexx-ms ms:) si tie lafel:D Gabitu31-ms...da sunt legate comenzile |
Cred ca un singur defect la ford....e bordu...la asta parca sunt aruncate aeratoarele alea din avion.. cel putin asta cred eu. totul ok numai la bord e putin epic fail.
|
Nu ma dau cu parerea ca dupa spune-ti ca e masina mea si ca tin cu ea.......
Alex tu ce masina ai?:D |
Renault Laguna 2. Dc intrebi ?
|
Focusul a fost "Car of the Year", a adoptat new edge design, chestie care pe de-o parte l-a dezavantajat (parerile sunt impartite), Laguna in schimb ... vrei sa discut subiectul de "epic fail"??? (nu cred ca ai vrea).
|
Quote:
|
Fiecare cum ii place..are si laguna defectele ei..la care poate focusul e ok..nu am zis ca e ..pamant
|
arata bine masina..multi km fara probleme. Oricum e o mare diferenta intre Fordul facut in Europa si cel facut in State...din cate stiu modelul asta s-a facut si in state si in Europa..apoi nu a mai fost asa. Mie imi place ca masina, in special varianta Combi! hatchback si sedan sunt facute aiurea in spate. Bafta cu masina. Apropo nu e cam puturoasa la 1.6i si GPL?
|
Fiecare cu gusturile lui:D
Masina nu este puturoasa.....dar se simte putina diferenta cand trece de la benzina la gaz sau invers(dat fiind ca am trecut de la logan 1.5Dci 65cp nu e chiar asa puturoasa) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da bine cu pleoape?(am facut un v.t)
Sau le cumpar degeaba:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning