Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Porsche (https://forum.4tuning.ro/286-masina-mea-porsche.html)
-   -   Primul meu Porsche :) (https://forum.4tuning.ro/286-masina-mea-porsche/292035-primul-meu-porsche.html)

exorobert 01-12-11 21:00

Primul meu Porsche :)

1 Attachment(s)
Porsche Boxster 987, an de fabricatie : 2008
Cumparat prin Porsche Approved din Germani, 33K la bord, garantie 1 an, stare impecabila.

A fost o masina folosita de reprezentanta, fabricata in Stuttgart.

Sunt foarte mandru de ea, si placerea care mi-o aduce de fiecare data cand ma urc in ea, este de nedescris!

morghen 02-12-11 08:17

Re: Primul meu Porsche :)

excelent, bine ai venit!

Sir. Kid 02-12-11 10:29

Sa o stapanesti sanatos si... FELICITARI!

mark_uss 02-12-11 11:51

felicitari pentru achizitie..sa te bucuri de ea asa cum trebuie..si niste poze i-ar mai trebui..in rest cele bune.

exorobert 02-12-11 17:50

Multumesc!

Inca nu am prea avut timp de niste poze, desi am o camera DSLR.
Tot planific sa ma duc intr-o zi mohorata in zona industriala unde sunt niste fabrici abandonate, si sa fac niste poze cu ea.

Am facut deja cu ea 10.000 de Km si sunt foarte multumit. Nu am avut probleme cu ea.

Atat ca la o saptamana dupa ce am adus-o, evident am luat o portiera de logan in partea din spate si m-am ales cu o indoitura si o pata de toata frumusetea :(

Sir. Kid 05-12-11 10:08

Quote:

Originally Posted by exorobert (Post 4755035)

Inca nu am prea avut timp de niste poze, desi am o camera DSLR.

Modestule! Acum stam linistiti ca ai o camera DSLR! Ne faceam griji ca poate pozele nu ies bine!

exorobert 05-12-11 11:52

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 4759852)
Modestule! Acum stam linistiti ca ai o camera DSLR! Ne faceam griji ca poate pozele nu ies bine!

Stai linistit. Nu sunt genul care sa faca poze, reclame si sa isi parcheze masina in fata cluburilor de fitze. Am o mica pasiune pentru fotografie si intr-o zi am avut putina treaba la Cargus care au sediul intr-o fabrica imensa abandonata si mi s-a parut o idee buna sa fac niste poze acolo cu masina, pentru uz strict personal.

Hai ca am mai gasit doua poze (acum ii dau seama ca nu am facut decat vre-o 5 poze cu masina asta de cand o am).

morghen 05-12-11 15:42

busy driving, huh?

cred ca masina asta arata mai bine pe un fundal natural...ceva munti..niste serpentine...poate chiar la malul unei mari.

exorobert 05-12-11 15:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4760418)
cred ca masina asta arata mai bine pe un fundal natural...ceva munti..niste serpentine...poate chiar la malul unei mari.

Cam ca si poza de mai jos? :P

Sunt niste serpentine abrupte prin padure pe aici, sosea foarte ok, trafic aproape inexistent ... ii foarte fun vara :)
In rest, cam "busy driving" ... am facut un tur de 4800 de km prin Europa cu ea (am trecut si prin Stuttgart :P)

La anul am planificat un trip mai lung. Croatia (cine a mai fost, cunoaste soselele spectaculoase pe muntii care au marea langa ei), Slovenia, muntii in Italia, sudul Frantei.

Acum sta la "conservare" in garaj (o scot cateodata, cam 150 km/luna) in asteptarea zilelor insorite :)

morghen 05-12-11 17:22

vezi ca stii ? :P

Am fost prin Croatia, intradevar superb...cum zicea o cunostinta...poate chiar mai fain ca pe coasta de azur.
Stuttgart e doar un oras cu un muzeu :) da o tura pe la Nurburg ;)

lilia 10-01-12 21:40

N-am decat o Dacie amarata, data de tata. Visez la masina asta... e superb orice Porsche...

cata_golf 10-01-12 21:42

Quote:

Originally Posted by lilia (Post 4819435)
N-am decat o Dacie amarata, data de tata. Visez la masina asta... e superb orice Porsche...

Tu visezi la porsche..iar eu visez la dacia 1300.Ce chestie.

exorobert 10-01-12 21:55

Eu nici nu visam sa am vreodata Porsche.
Si acum imi amintesc strada unde am vazut primul si in ce directie lua curba :)

Impossible is nothing (Nike) :)

Cat despre Dacia, vroiam sa fac si eu permisul pe la 18 ani. Si ma intreaba mama: "Si ce o sa conduci?" Eu: "Pai Dacia noastra" ... la care mama: O sa conduci masina cand o sa detii una. Si eu de nervi si ambitie i-am zis: "O sa vezi tu ce masina imi iau" :)

cata_golf 11-01-12 09:22

Quote:

Originally Posted by exorobert (Post 4819460)
Eu nici nu visam sa am vreodata Porsche.
Si acum imi amintesc strada unde am vazut primul si in ce directie lua curba :)

Impossible is nothing (Nike) :)

Cat despre Dacia, vroiam sa fac si eu permisul pe la 18 ani. Si ma intreaba mama: "Si ce o sa conduci?" Eu: "Pai Dacia noastra" ... la care mama: O sa conduci masina cand o sa detii una. Si eu de nervi si ambitie i-am zis: "O sa vezi tu ce masina imi iau" :)

Da..dar cat timp a trecut de atunci?

exorobert 11-01-12 11:17

@cata_golf: 12 ani. (Cum spunea si celebra reclama Porsche ... it's the decade or two that passes between).

P.S: Cand m-am dus dupa ea in Germania, am ajuns seara. M-am dus pana la reprezentanta si ma uitam ca un copil prost prin peretele de sticla la ea :)

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning