![]() |
Primul meu Porsche :)
1 Attachment(s)
Porsche Boxster 987, an de fabricatie : 2008
Cumparat prin Porsche Approved din Germani, 33K la bord, garantie 1 an, stare impecabila. A fost o masina folosita de reprezentanta, fabricata in Stuttgart. Sunt foarte mandru de ea, si placerea care mi-o aduce de fiecare data cand ma urc in ea, este de nedescris! |
Re: Primul meu Porsche :)
excelent, bine ai venit!
|
Sa o stapanesti sanatos si... FELICITARI!
|
felicitari pentru achizitie..sa te bucuri de ea asa cum trebuie..si niste poze i-ar mai trebui..in rest cele bune.
|
Multumesc!
Inca nu am prea avut timp de niste poze, desi am o camera DSLR. Tot planific sa ma duc intr-o zi mohorata in zona industriala unde sunt niste fabrici abandonate, si sa fac niste poze cu ea. Am facut deja cu ea 10.000 de Km si sunt foarte multumit. Nu am avut probleme cu ea. Atat ca la o saptamana dupa ce am adus-o, evident am luat o portiera de logan in partea din spate si m-am ales cu o indoitura si o pata de toata frumusetea :( |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Hai ca am mai gasit doua poze (acum ii dau seama ca nu am facut decat vre-o 5 poze cu masina asta de cand o am). |
busy driving, huh?
cred ca masina asta arata mai bine pe un fundal natural...ceva munti..niste serpentine...poate chiar la malul unei mari. |
1 Attachment(s)
Quote:
Sunt niste serpentine abrupte prin padure pe aici, sosea foarte ok, trafic aproape inexistent ... ii foarte fun vara :) In rest, cam "busy driving" ... am facut un tur de 4800 de km prin Europa cu ea (am trecut si prin Stuttgart :P) La anul am planificat un trip mai lung. Croatia (cine a mai fost, cunoaste soselele spectaculoase pe muntii care au marea langa ei), Slovenia, muntii in Italia, sudul Frantei. Acum sta la "conservare" in garaj (o scot cateodata, cam 150 km/luna) in asteptarea zilelor insorite :) |
vezi ca stii ? :P
Am fost prin Croatia, intradevar superb...cum zicea o cunostinta...poate chiar mai fain ca pe coasta de azur. Stuttgart e doar un oras cu un muzeu :) da o tura pe la Nurburg ;) |
N-am decat o Dacie amarata, data de tata. Visez la masina asta... e superb orice Porsche...
|
Quote:
|
Eu nici nu visam sa am vreodata Porsche.
Si acum imi amintesc strada unde am vazut primul si in ce directie lua curba :) Impossible is nothing (Nike) :) Cat despre Dacia, vroiam sa fac si eu permisul pe la 18 ani. Si ma intreaba mama: "Si ce o sa conduci?" Eu: "Pai Dacia noastra" ... la care mama: O sa conduci masina cand o sa detii una. Si eu de nervi si ambitie i-am zis: "O sa vezi tu ce masina imi iau" :) |
Quote:
|
@cata_golf: 12 ani. (Cum spunea si celebra reclama Porsche ... it's the decade or two that passes between).
P.S: Cand m-am dus dupa ea in Germania, am ajuns seara. M-am dus pana la reprezentanta si ma uitam ca un copil prost prin peretele de sticla la ea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning