![]() |
BMW M3 CSL
3 Attachment(s)
Acest Bmw este o varianta speciala cu un pret special 100.000 E.
CSL - Coupe Sport Lightweight Se poate observa fibra de carbon la capota (toata capota este din fibra carbon ranforsata cu un plastic mai dur, material luat din F1, care este cu 10% mai usoara decat cea folosita la M3), deasupra tevilor de esapament, chiar si la motor. Sunt multe de spus dar mai bine va dau cateva poze. Ati vazut asa ceva in Romania? |
Re: BMW M3 CSL
Quote:
Serios vorbind, frumoasa masinuta...Si, in plus, sta si destul de bine pe circuit... |
Quote:
|
ACOLO E VORBA DE PILOT CE SA FAC MA CAM DUREA PICIORUL!!!! SI AVEAM SI PROBLEME CU MASELELE IAR IN TIMP CE PILOTAM TREBUIA SA MANANC CEVA SA BEAU SI EU CAFEAUA SI SA CITESC COTATIILE BURSIERE CE NAIBA NU ARE VOIE OMU!!!!
|
Ma rog, un NSX e putin mai scump ca CSL-ul, nu la jumate... Dar CSL iese acolo in fata lui 360 Modena... E totusi o realizare. Daca vb de NSX, sta cu Murcielago si Gallardo, masini de 5-600 cp... :wink:
|
Quote:
CSL-ul e cam 80.000 E, NSX e 80.000 $... |
Version
RRP* Honda NSX-T 3.2-litre, 6-speed manual $256,100 Honda NSX-T 3.0-litre, 4-speed sequential shift automatic $256,100 Honda NSX Coupe 3.2-litre, 6-speed manual $245,100 Honda NSX Coupe 3.0-litre, 4-speed sequential shift automatic $245,100 *Recommended retail price. _Does not include dealer delivery and government charges. _Prices are subject to change without notice. DE PE HONDA.COM |
Mai baiete, tu ai innebunit??? :lol:
Ia uite aici: http://www.honda.co.uk/cars/newcars/...=&wheelPartNo= Adica astia din Uk sparg piata sau cum???? Eu zic sa citesti mai atent. Pretul ei este pana in 100.000 $, cam 80.000 E. |
:D :D :D nu cred ca nsx sta in fata lui murcielago....sau gallardo chiar daca esti tu hondare fan honda :lol: nsx este intradevar o masina fff buna..singura honda care imi place mie 8) ...dar pana la lamborghini si co mai are mult si bine..
|
Da' de Nubira aia care a reusit sa depaseasca un Enzo cu o masina nu ati auzit? :lol:
|
pentru cateva date si despre M3 CSL:
http://www.bmw.ro/frameset_serie.asp...erie=Seria%20M Caroserie: coupe/cabrio Numar usi: 2 Numar locuri: 4 Cilindree: 3.246 cmc Alimentare: benzina Putere: 360 CP Transmisie: manuala cu 6 trepte Viteza maxima: 250 km/h Acceleratie 0-100km/h: 4,9 secunde Consum (l/100km): urban 17,8 litri extraurban 8,4 litri mediu 11,9 litri Dimensiuni: lungime 449 cm latime 178 cm inaltime 137 cm Capacitate portbagaj: minim 410 dmc maxim 410 dmc Greutate: 1.385 Kg prefer asta in locul orcarui nsx 8) |
Eu am ramas blocat cand am vazut capota din fibra de carbon, si am si un filmulet tare, dar e mare si nu pot sa-l pun. :cry:
|
daca il ai pala cu jeremy clarkson ...chiar e tare 8)
aaa si ai uitat sa mentionezi....podeaua de la portbagaj e din carton presat pt a usura masina :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning