![]() |
Masinuta rosie www.4tuning.ro
pe pagina www.4tuning.ro a aparut concurenta... e vb de masinuta rosie, de sub linkuri care o intrece pe cea albastra de deasupra atunci cand misti mouse-ul. care este cauza ?
|
dupa c e am urmarit acea amshinutza zile in shir, mi-am dat seama care este cauza faptului ca rosu ajunge inaintea albastrului: e o clasica problema de diferential :lol: :shock: :D ...
simplu.... any more questions? :wink: :P |
da hai ca m-am distrat si eu cu masinutele si se pare ca cea rosie, are ceva tuning pe la motor mai serios decat cea albastra,
o face pe cea albastra si cu fatza dar si cu spatele |
na ca am mai incercat odata si castiga cea albastra, deci astia se intrec in modificari de la o zi la alta, se pare ca am votat gresit
|
DAMN , am vrut sa fac eu topicul asta :D insa n-am fo sigur .. oricum nice , are nos , sigur ;)
|
la mine castiga aia albastra de fiecare data
|
Acum cea rosie... clar manevra a organizatorilor...
|
:lol: :lol: Si eu ridicasem aceasta problema :)
Se pare ca nu mai avem ce juca marfa... si jucam \"liniutele\" de pe prima pagina a 4tuning :lol: :lol: :lol: Oricum... dati refresh la pagina si se mai schimba situatia..... |
am dat refresh de vreo 14 ori shi tot aia albastra cashtiga... e manarie asta...
|
prima oara castiga cea albastra iar dupa ce am dat un refresh a castigat ceva rosie ..... cert e ca masinutele sunt e36 coupe :P
|
:shock: :lol:
|
Sa stii ca mi-am pus si eu de multe ori intrebarea asta!
Nu cred ca e vorba de nos pentru ca de la bun inceput pleaca mai repede... Cred ca are turbo, ceva... Dar in acelasi timp triseaza pentru ca nu se afla in aceeasi categorie cu cea albastra! (la puterea motorului) |
Re:
Quote:
sunt e46 coupe .... :wink: |
se vede CLAR ca aia albastra FURA STARTU... :twisted:
|
a mai aparut o situatie la care nu m-am gandit, poate are un avantaj mic masinuta rosie, dar combinat cu acceleratia mouse-ului da rezultate devastatoare pe cei 10 cm de sprint. mai conteaza si daca e mouse cu carburator sau cu injectie directa (cu bila sau optic). :)
btw initial am votat pt NOS, dar voi reanaliza situatia conform datelor recent aparute. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning