![]() |
FEMEI + MASINI = FILMARE !
Cativa membri NSL au dat o mana de ajutor la realizarea videoclipului \"Facem show\" apartinand trupei \"PROFETII STRAZII\"
Acum daca stam sa ne gandim ca la fatza locului erau prezent HAI-ul, CRY-ul ,PITBULL-ul si multi altii va dati seama ce show a iesit. Trebuie sa precizam cerinta regizorului \"cine face piruete ?\". Baietii si-au dat silinta si cred ca i-au satisfacut curiozitatea ... adaugand la praful de jos si fum iesit din cauciucuri. Restul atmosferei o sa o vedeti in poze si film. Vizionare placuta si nu uitati : NU AI FOST ACOLO ? NU-I NIMIC ... CA DE OBICEI, A FOST 4TUNING PENTRU TINE |
1 Attachment(s)
filmul :
|
9 Attachment(s)
poze :
|
6 Attachment(s)
poze din film :
|
fain filmul vali :D ar trebui mai des filme din astea... 8) bmw power rulz!!! :D
|
Fain, fain :wink: chiar daca mai dau 48 eurocenti pentru el :lol:
PS: unde s-a filmat si... daca veneau baietii cu caschete, ce se putea intampla ?:P |
Re:
Quote:
|
cateva precizari :
- in urma filmarilor nu au rezultat nici un fel de victime. - sapca HAI-ului a scapat doar cu putin praf pe ea - portiera CRY-ului functiona dupa acea tranta - cainele nu a intrat in contact cu masina - praful de pe localnici a iesit la prima spalare - pe baietii cu caschete nu i-am vazut deci nu pot spune nimic la adresa lor 8) |
foarte frumos , congratz NSL
|
si video`clipu` knd il vedem? sau melodia knd o auzim? :P
|
nice :wink:
|
Re:
Quote:
inceteaza sa postezi doar de dragul de a posta sau pt simplu motiv ca nu ai ce face acasa :x |
Re:
Quote:
:x :x :x eu vb. de videoclipul PROPRIU`ZIS! Ma intzelegi? K am vazut si eu filmuletzu` ala k doar nu`s chior... :evil: :blahblah: |
Super :shock: :shock: ....tineti-o tot asa...
|
melodia am inteles ca o gasiti pe dc++
videoclipul va mai dura pana sa fie gata .. depinde de producatori cat de repede se misca |
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning