![]() |
COD casetofon E36
Am schimbat bateria de pe masina (E36) si acum imi cere cod la casetofon...(ala stock) ce COD sa bag?:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Re: COD casetofon E36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
casetofonul nu se decodeaza.in functie de seria lui care este scrisa pe casetofon iti da un cod.este o lista de mai multe coduri.scoate casetofonul afara poate este scris undeva pe el. la mine este 4307 sau 4037 nu mai tin minte.incearca sa le bagi pe amandoua poate merge |
se mai ia si dupa fata....si nu te-a vrut:lol:
|
Te ajut eu dak e Blaupunkt. Zi mi seria de pe carcasa casetofonului, cea care incepe cu BP.
|
Si eu am patit la fel,am scos bateria....,cum aflu codu ? ii un business rds philips
PH7850S1053740 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sper sa nu se considere ca fac reclama, dar totusi mai sunt oameni binevoitori pe lumea asta ;),este intr-un scop nobil :D |
Quote:
|
Quote:
Google face totul posibil, si engleza. Totul este free.:)) |
salut am si eu o problema am scimbat bateria la un bmw e36 (316i) si imi cere codul la casetofon ma juta si pe mine cineva sa il aflu serie casetofon BP4836S1427461
|
salut am si eu o problema am scimbat bateria la un bmw e36 (316i) si imi cere codul la casetofon ma juta si pe mine cineva sa il aflu cod casetofon BP4836S1427461
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning