![]() |
Proba de indemanare, sambata 4.12 in Timisoara
stie careva unde se tine proba de indemanare, organizata de ACR cred la noi, sambata asta??
am auzit la TV si cica troleu 18 va avea intre orele 12-17 circuitul schimbat putin, deci pe traseul lui 18 undeva va avea loc cursa dar unde? vine cineva? ne intalnim? |
poate venim noi
|
te dai cu Prelude-ul?
numai sa aflu unde... |
:shock: bre ... imi place de tekin asta! e baiat serios!
florine ... afla si tu niste date mai concrete!! |
Poate se tine acolo in sensu ala de langa modex. ca asa a fost de fiecare data.
PS:akimoto, da-i un tel la staici (dak nu ti-e lene :P ) ca sigur participa, si lamurestene si pe noi cu locatia. pls PSS:Tekin daka vii ia-l si pe ar99bmw, ca sigur a-r vrea cioli sa vada masina lui. |
:( :( nu mai pot sa vin maine o sa am clienti ma scuzati
|
la ce ora si unde?
|
cica...pe straseul lu 18 (firobuz)...lasa si tu un nr de tel sau cumva sa te contactam...eu(cioli) 0727 187 856
corse 0788 173 820 na suni la oricare si vb unde si cand...ca la ora asta nici noi nbu stim...cica ii ultima care o face acr-u...dci na-re tebuii sa - o pierdem [/url] |
nu e ultima care o face acr. e ultima etapa de anul acesta din campionatul interjudetean. cursa va avea loc pe circumvalatiunii in parcarea mare din fata de la \"borcan\". ora nu stiu sigur care este , 16 sau 18, dar cel mai posibil este ora 18, deoarece acr a anutat ultima etapa ca fiind una nocturna.
|
Am vorbit cu Cioli si ne intalnim la ora 17:00 la ATU pentru cei care vor sa mearga!!!asa ca bagati mare!!! :D :D :D
|
care mai vine :?:
|
cursa se tine intre orele 17-21
la 17 se prezinta echipajele si la 18:01 pleaca prima masina in cursa. Este o cursa de indemnare, in lungime de 0.76 km si....utilizarea castii este obligatorie :twisted: unde este naiba este ATU asta sau ce este :evil: :!: oricum vin si eu, ne vedem acolo |
ATU- -Complex!!! :blahblah:
|
ce-i ATU-complex, omule?
ca nu mai inteleg nimk complexu e mare, ce-i ATU asta? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning