![]() |
6 Attachment(s)
motor 2.3 12v original serii ok distributie filtre ulei schimbate . masina nu are rugina!
- bara fata de rigidizare -volan m-tech 1 -evacuare remus -plafon negru - geamuri electrice -butter fly pe spate -shadow line din fabrica -itp valabil 2013 Masina necesita vopsitorie.ofer FISCAL 1500 e Accept schimb cu pisica 0769585576 urgent .. 1499! EDIT : Up la 48h ! |
Re: vand bmw e30
UUUUPP se vinde 1498e
|
suus..
|
1350E acte in regula carte talon fiscal . fara rugina . motor original .. inscrisa ro .
|
schimbi cu un e34 520i din 91,pe bg,geamuri electrice fata , trapa electrica,oglinzi electrice,servo,abs,senzori ploaie,inchidere centralizata,interior impecabil si 1000e dif din partea ta?
|
nu accept schimburi . pret fix!!! si asa e un pret de *** avand in vedere ca e si inscrisa si fara rugina si cu actele in regula itp pana in 2013 asigurare valabila . fiscal etc .. masina trebuie decat vopsita!
|
uupp 1200 ultimu pret!! masina fara ruginaa pe dedesubt peste tot
|
Hai ca nu e chiar pomana...fara suparare dar e o masina inscrisa si atat la care sunt destule de facut ca sa iasa ceva din ea...
Daca chiar vrei sa faci o treaba mai bine vinde-o pe bucati si o sa-ti iasa mai multi bani. |
nu am unde sa o dezmembrez ! si e pakat sa o dezmembrez . la 1200 e inscrisa .fara rugina cu motor original .cu acte in regula serii .. carte talon . fiscal .si masina care funcioneaza si merge bine eu zic ca e pomana . o vopsea este tot ce ii lipseste
|
uup...
|
1150e
|
|
dooooar cASH! primu care a venit cu 1000E i-am dat drumu . motor original acte in regula ..toate actele ..fiscal . talon nou . masina fara rugina .buna pentru proiect . trebuie dooar vopsita si e ca noua
|
uuupp valabil pana in decembrie daca nu il vopsesc si il tin
|
uupp 1000e masina necesita doar vopsitorie ,geometrie ,si de schimbat o siguranta in panoul de sigurante.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning