![]() |
e46 M-pack 4 doors
Salut ,
M-am hotarat sa imi prezint si eu masina, este un e46 facelift benzina M pack cu cateva doatari (sper mai multe pe viitor) vreau sa aud pararile voastre , + si -, si sa cunosc mai multa lume din aceasta comunitate . Momentan caut un cauciuc 245 40 17 care azi s-a hotarat sa explodeze....:| |
Re: e46 M-pack 4 doors
5 Attachment(s)
si pozele >>
|
frumoasa ce planuri ai pt ea pt viitor? sa ai noroc la ea
|
planuri sunt multe...dar 100 % in primavara o sa fie suspensie si jante dar numai la primavara pt ca acuma mai sunt 3 luni si vine frigul si nu are sens + ca vreau sa caut niste jante frumoase... pana atunci sistemul audio, de vopsit pielea de la scaune ca e putin zgariata. admisia , evacuarea si un soft. si vedem ce idei ne mai vin :))
|
bafta la modificat numai bine sa ai parte de drumuri bune fara incidente
|
Arata bine masina M pack :D Bafta in continuare
|
Draguta masina ta, nu ai spus ce motorizare are, dotari si niste poze cu interiorul. Bafta!
|
motorizare benzina 4 cil 318, 143 hp
ca dotari cam asa: interior piele cotiera fata spate scaune incalzite aer conditionat senzor parcare spate plafon m geamuri electrice fata lip portbagaj volan + schimbator m praguri interioare m cam atat imi amintesc.... Poze cu interiorul nu am , o sa ii fac. |
este cumva luata de la un baiat din bucuresti?
|
Nu , nu este din bucuresti.
Am comandat tunelurile de frana + 1 aparatoare de noroi, urmeaza montatul care sigur imi va da batai de cap...:rolleyes2 |
Vreau sa schimb sistemul de sonorizare al masinii , m-am gandit initial la un set de boxe alpine spx F13m si o incinta de bass in jur de 500 w rms in portbagaj, un dd sau ground zero. Am nevoie de ceva pareri si sfaturi pt ca chiar nu ma idee ce configuratie ar fi cea mai buna.. O zi buna tuturor .
|
fte frumoasa masina asta!;)
|
nimeni nimic??...un sfat ceva..:rolleyes2
|
Quote:
|
Da pe nispul de la mare cred ca am fortat rau de tot masina... No comment.. Si stai linistit ca nu am luat-o pt 'spanuri' . Cine are un sist de sunet complex pe e 46 si poate sa imi zica pe ce configuratie a mers, as fi recunoscator. Bafta tuturor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning