![]() |
Arabian - best drivers & tuners?
1 Attachment(s)
lasand la o parte filmuletele arhicunoscute cu sedanurile care fac street drift
si cu masinile modificate in stil extrem de ei , inca o dovada ca nebunii de arabi sunt unii dintre cei mai priceputi conducatori auto ! ENJOY |
Re: Arabian - best drivers & tuners?
Super tare...oare cu un Maxi Taxi ar putea face manevra??? Daca da...eu am rabdare:mrgreen:
|
super , am vazut si yo cateva filme cu arabi la volan , sunt nebuniiii dar si super buni in acelasi timp !
|
6 Attachment(s)
:mrgreen: :arrow:
|
1 Attachment(s)
Cel mai norocos ţap din LUMEEE...va dati seama ce noroc extraordinar trebuie sa aiba sarmanul ţap??? Daca va uitati atent i se si vede fericirea pe obrajori lui:clap: .....Ce as dori sa fiu si eu acolo cu ţapul si prieteni lui meseriasi :sniff: :sniff: ...asta e...viata e grea...Sa bem pentru Ţapul norocos cu experienta unica de street drifting si la cat mai multe Drift-taxiuri.:drunk: :drunk: :drunk:
|
cum sa oprit aproape langa acel septar in mers ....avea peste 100 ....prea tare ..
best drivers cu siguranta ...! |
7 Attachment(s)
Cam atat 'nisip' pentru azi:twisted:
|
super tare...............arabi astia si-au gasti un nou hobby DRIFTINGUL.............:):):):):):)
|
mai da si din faruri cand se invarte la drifting :D nebuniiii crazy maniacs :)
|
Adevarur e ca e plin netul de filmulete cu si despre soferii arabi .. insa eu cred ca dupa multe incercari , oricine poate deveni un bun conducator auto! In timp, cu rabdare si perseverenta .. unele <trucuri> se pot invata!
Iti trebuie si putina nebunie totusi sa te duci asa .. la extrem.. cu masina! |
Quote:
|
|
fratzilor deci ultima cu acel jeep este criminala........m-am uitat de n ori la ea k sa vad dak nu este vre-un trucaj..........cum ia si aceea curba pe 2 rotzi mi se pare uimitor
|
1 Attachment(s)
un filmulet comic pe care sunt sigur ca multi il stiti !!!
nebuni arabocii astia ! ca si celelalte , merita vazut |
4 Attachment(s)
VAI DOAMNE CE NEBUNI !
adevarati asi ai volanului arabocii astia !:arrow: https://youtube.com/watch?v=Nf_9Go3FAS8 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning