![]() |
Vand IMS
10 Attachment(s)
Vand IMS ideal pentru restaurare,an 1976 50,000kilometri reali, se ofera cu piesele din imagine, anvelope in stare foarte buna, motorul este in stare de functionare daca se doreste atasez si video, am si geamurile trebuiesc doar monate, urmeaza montat pedalierul, carte + talon, tinichigerie facuta. Pret: 1500 euro discutabil! mai multe detalii la telefon!
telefon: 0765150488 Viorel |
Re: Vand IMS
valabil....
|
sus cu suv-ul!!
|
valabil
|
1000euro! inca valabil!
|
valabil!
|
Motorul este de 3.0L parca si este pe benzina, merge incredibil de frumos....
|
este indicata pentru restaurare!
|
@ AndreiHTX
De ce nu-l bagi tu pe mobile si pe autoscount24 la vīnzare? Ma gīndesc ca ai avea mai multe sanse. |
buna idee! il voi baga si acolo! multumesc pentru sfat!
|
Daca-ti trebuie traducere īn germana a textului de vīnzare (descrierea masinii, datele de contact) pt. versiunile nemtesti mobile si autoscount24, spune-mi.
|
inca valabil! pret discutabil!
|
salut sunt interesat de imeseu,am vazut k are motorul pe benzina care este l25sau l30? si care ar fi ultimul pret si cum, sta cu actele
|
salut.. pentru absolut fiecare detaliu suna la numarul de telefon! eu nu sunt propietarul este al unui prieten..spui ca ai vazut ims-ul pe 4tuning si ceri la telefon toate detaliile... sa imi spui daca ai sunat te rog!
|
am sunat,omul este in germania,dar din pacate am inteles k este radiata si exclud varianta de a mai achizitiona
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning