![]() |
Bristol Fighter T - 1012hp
1 Attachment(s)
Bristol Fighter T - 1012hp Bristol Fighter T are un motor V10 de 8 litri, twin turbo. |
Re: Bristol Fighter T - 1012hp
deci performantele st de invidiat si de enzo
pacat ca nu mere sa deschid poza ca as vrea sa si vad masina dar totusi masina de masina |
1 Attachment(s)
ii naspa chiar naspa uite aici poza mai mare....
|
mai masina nu poti sa zici ca e urata ca a fost creata cu un scop dar mi se pare totusi prea ridicata de fund
seamana a masina americana mai ales partea din fata RoSonic ce tractiune are? |
doamne ce cuplu are.......:shock: :shock: :shock: .......cam cum ar fi sa fi in masina cand pleci de pe loc de la la 4500rpm.....cred k asi lesina
cat costa o minunatzie din asta ????? |
wow , o depasit bugatti , super tare masinutza :D
|
masina e tapana tare de tot. numai ca nu stiu in ce tara e produsa, dasei imi pare a fi de origine britanica.
|
lol ce cuplu are :D,se rupe de la start :lol:
|
O putere impresionanta...totusi cred ca trebe sa ai destula experienta ca sa poti stapani pe asfalt un asemenea bolid...Let it just be for the professionals
|
Mi se pare ciudat ca in afara de spatele aerodinamic, pare firav rau de tot. Arata prea... banal pt 1000 cp
|
1. E british 50% - adica motorul e de Viper. Generatia precedenta, Blenheim, avea motorul de 5.9 litri de la Jeep Grand Cherokee
2. Pentru o putere egala cu a unui Veyron, acceleratia in 3.5 secunde e cam inceata (suna caraghios sa spui ca e inceata, dar alte masini pot face asta cu 500-600 CP) 3. Pretul ei va fi pe masura unui Veyron - toate masinile Bristol sunt manufacturate si pana acum costau cat echivalentul lor de la Bentley :) ~Nautilus |
poza asta nu prea cred ca reflecta bine ralitatea... totusi are sub capota un V10 de 8L
parca seamana putin cu dodge viper :) doar 3.5 secunde? :( slab rau... :rolleyes2 |
cum a zis si florin D.....chiar nu arata a masina de 1012 cai...dar asha e bine....sa nu-si de-a lumea seama ce ai tu sub capota :))
|
nu imi place deloc ..f urata ..
|
Base Price Fighter £195,000
Vat @ 17.5% £34,125 £229,125 Base Price Fighter 's' £218,000 Vat @ 17.5% £38,150 £256,150 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning