![]() |
tico vs dacia 1310
aici vreu sa aud ceva pareri despre comparatia asta deoarece am auzit multe discutii pe tema asta .parerea mea e ca dacia e mai buna
|
Indubitabil Tico...iti pot si demonstra daca vrei...
Greutate mai mica(650kg vs 900kg), plecare de pe loc net superioara la Tico(stiu cei care au mers cu asa ceva)...plus multe altele... |
Si eu zic ca tot tico este mai rapid! Daewoo rulez! :lol:
Dar daca mai pui un om in tico aia a fost! :wink: |
lolz conduc dacie si am condus un pic tico nici nu se compara ... vreau sa vand dacia si sa iau un tico la sh
e net superior |
ticalosu da mucu la dacie la orice ora.
|
corect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cred ca cea mai buna masina din seria Daewoo a fost Tico... Parerea mea.
|
de cat e motoru la tico ? 800 cmc ? sau de 400 ca nu mai tzin minte ...
si cati cai ? 20 sau 40 ? ca deja am uitat :) si de cat are roata ? ca mi-as lua unu da creca tre sa caut cauciucuri de 55 :)) |
tico bate daciile pe carburatie nemodificate...dar o ia de la cele pe injectie daca au un sofer ce isi cunoaste masina...la demaraj o ia dacia...dar pe 400 m castiga
|
si eu tot pe tico merg ... si pe mine ma bate gandu sa dau dacia + niste coco pentru 1 ticalos !
|
:lol: :lol: Tico :lol: :lol:
Tico e mai rapid decat dacia Si arata mult mai bine cand este tunat :) |
mafiotule,fara suparare,dar cum ai ajuns la conluzia asta:\"tico tunat\"?
bineinteles ca la performante(stai umpic,care performante?),ca doar stim cu totii ca modificarea masinii sa exterior se numeste styling,nu(poate am scris eu gresit,dar asta e).ca de \"tunat\" nu prea ai ce,nu? p.s.mai bine o caruta decat un tico ca e mai ecologic :D TICO :chainsaw: |
daca luam in consideratie doar liniutele ;da probabil tico ii mai bun (desi sunt dacii cu motor de 1600 ceea ce insamna dublu fata de 800) dar daca din greseala am face un circuit sa zicem.ia zicetimi mie cum sar descurca ticalosu (cu centrul lui de greutate) la o curba de 90 grade???
io raman pe dacie |
in tico nu ploua ... tico nu rugineste tico consuma mult mai putzin tico e mai fiabil arata mai bine si da cu flit oricarei berline si la viteza maxima si la demaraj nu comparatzi cmc comparatzi 48 de cat cu 62 si greutatzile si ***u ala de cutie de berlina
|
1 Attachment(s)
uitativa la cauciucuri.
shi cred ca il ia pe ticalos la curbe is sigur shi shi la linie! |
steph,daca esti femeie,inteleg ca-ti place tico si nu am nimic cu tine,pt ca n-ai putea cunduce o dacie klumea.
in primu rand performanta se masoara la o masina in cai putere,sau kw,nu? in al doilea rand tico nu e masina,ci o cutie de chibrite cu roti :lol: in al treilea rand am mai spus odata,spun acumamsi o sa mai spun de cate ori e nevoie,DACIA II MAI BUNA CA TICO CA SI PERFORMANTE. da,tico are aer conditionat,merge din fabrica incalzirea,se conduce usor(deci inseamna ca cei care critica daciile nu prea pot sa le conduca) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning