![]() |
Rat Style!
7 Attachment(s)
Salutare tuturor pasionatilor de bmw.
Postati va rog fotografii cu bmw-uri ce apartin acestui gen de "tuning" sa-i zic asa. E ceva mai diferit, oldschool, e ceva ce atrage priviri si apoi ramai putin confuz.(parerea mea) In Romania inca n-am vazut asa ceva live. Dupa cum stiti, Rusty legenda cu acel E28 este cam cel mai bun exemplu. Lasa-ti pozele sa vorbeasca. Mie unu imi place foarte tare, te face mai diferit.:!: Multumesc. |
Re: Rat Style!
bmw + rat = FUCK NO!!!!
rusty era un exemplar frumos sa zic asa, sau cel putin fotografiat foarte bine, dar in esenta lui era o tiganie extraordinara, o bavareza care se vroia hot rod american, japoneza si alte dracii, ceva in genul dacia 1310 cu bot de bmw si motor de oltcit.... |
Orice parere este bine venita, mai bine ar fi niste poze.
Iti respect parerea, dar nu mi-ar fi rusine cu E36-le din ultima poza pe strada. C`mon, photos!:!: |
Quote:
vw-urile se preteaza pt rat style.... la bmw e foarte usor sa treci de la rat.... la RATat.... |
30 Attachment(s)
bmw rat style..
nu faceti ca ei.. nu cred ca se merita..parerea mea.asta daca aveti suflet.. |
28 Attachment(s)
Parerea mea e ca nu se preteaza la Bmw rat look-ul si chiar nu m-ar lasa inima sa ii fac asa ceva unei masini dar da bine in poze :D
|
Mie, asta imi place !
|
9 Attachment(s)
......
|
masini mai urate,mai oribile si mai pocite gasiti la kitsch ciuning!
ce placere sa ai sa mergi intr-o ruginitura si sa cari pe portbagaju' de pe plafon aragazu,bicicleta cu o singura roata,butelia si fotoliu lu tactu'mare??? proprietari de ''soarec style''......spalati-va!! |
Quote:
|
Macar in parcare nu ti-o mai zgarie nimeni.:???:
|
Quote:
|
sunteti cam rautaciosi. este si acesta un stil ca multe altele si poate ca nu frumusetea este punctul forte dar pot fi interesante din alte puncte de vedere
|
2 Attachment(s)
Eu am vorbit la modul serios.Imi place acest stil.Si intr-adevar,raportat la Romania acest stil se potriveste perfect,nici vecinii,nici dusmanii nu mai au ce sa-ti faca la masina.Postez si eu 2 poze.Daca au mai fost,imi cer scuze.
|
1 Attachment(s)
eu personal sunt chiar interesat sa aflu cat mai multe despre acest stil si am vazut ceva masini interesante pe site-urile din afara.
unele intr-adevar sunt duse in extrem dar unele sunt destul de frumoase preferat mea |
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning