![]() |
Propuneri/Sugestii/Reclamtzii Catre Moderator Si Userii Iasului...!
Dupa cum spune si titlul topicului va rog sa postatzi SUGESTIILE/RECLAMATZIILE/PROPUNERE catre MINE si aventualii USERI ai Iasului...
Ce ar trebui ca sectiunea IASI sa fie mai animata...! Poate nu`mi fac in deajuns de bine datoria... Cine stie! Totusi suntem un oras destul de mare...Am avut parte de o super intalnire pot zice!...Chiar "ma doare" pot zice cand vad ca pe sectiunea Iasi nu se posteaza,nu se comenteaza ... doar din cand in cand mai vine cate un pusti si da o duma... :cry: |
Re: Propuneri/Sugestii/Reclamtzii Catre Moderator Si Userii Iasului...!
hai ma ca mai sunt si altii care mai si posteaza in modul ala mai serios
|
Se vede ca ... c`am tace lumea! Ma gandeam ca o sa iasa discutii aprinse asupra acestui topic!
|
ca unii aleg sa stea pe neve asta e treaba lor dar sa nu generalizam...nu?
|
we...alo... nimeni pe aici? :D anybody homeeee????
noi de ce nu avem un topic cu masinile noastre?? numai din zona iasului... k asa e greu sa te duci la sectiunea masina mea..si sa incep sa caut posturi de la persoane din iasi...e nashpa... :|(nefiind interesat de o masina anume) cat iti ia crys sa faci un topic separat de restul... cu masinile noastre...?? macar stim una si buna...nu? ce zici? in felul asta putem aborda altfel subiectul "masina mea" ...fara a se baga cine stie ce puradel din nush ce zona a romaniei..care habar nu are cum il cheama dar stie masina mea mai bine k mine ;) dak am nevoie de sfaturi ... si nu gasesc nicaieri atunci postez la sectiunea masina mea din celalalt topic... dar asa...ne exprimam doar parerile (pozitive..dak nu .. il ardem pe respectivul :lol: ) si mai vedem ce mai face unu altu la masina...doar suntem o comunitate ..ce dreq? hai sa fim si noi altfel fata de ceilalti... k sunt cam satul asa..de fel...de arogantza celor din bucuresti de ex..sau ct sau craiova...etc.. pt k si la noi sunt masini tari..frumoase...si care fac aceleasi kestii k si la bucale..numai k nu le filmeaza..si nu le dau la toate posturile de televiziune...(nu dau nume) a? ce zicetzi ? vorbesc degeaba ori ba?? v-am salutat.. |
Alooo Domnule Slip!
Ia uite matale aici https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23674-filme-poze-userii-iasi.html Ce scrie?Filme,poze si alte chestii cu si despre masinile userilor din Iasi!Ce ti`e greu sa postezi aici?Sau fiecare in parte sa`si faca un topic cu si despre masina lui! Ce e asa greu?Va doare dejtele...hai ca incep eu primu....sa va arat cum...si de ce! Inteles gagiu? :P |
Quote:
k sa nu fie prea multe pe sectiune iasi... uite de exemplu cum e bazar.. acuma intelegi? dar na..facem um o fi..numai sa fie cu fiecare masina in parte...k despre asta era vb numa bine..si ne vedem curand.. |
Vorbeste cu Gratian...Zoliat!
Eu nu pot face asa ceva...! |
nu poti huh??? da ci ai de nu poti?? :lol: ceva probleme??? :D
vb tu ...cu gratzian..sau cu cine crezi k e de vorbit.. k io nu am nici o autoritate... dak eram observator 4tuning..sau c esti tu..moderator... atunci da..vorbeam ..dar asa... nu sunt nici macar de-al casei.. si nu ar fi vorba k nu imi permit..sa vb cu ei..k nu e cine stie ce mare kestie..(oricum am mai discutat prin PM) dar nu e treaba mea intelegi? ;) dak vrei sa ne (ma) ajuti..bine..dak nu..asta este..postam acolo de iese borsh cu ciuperci si tzatze mishcatoare.. si nu o sa mai stim dak trebuie sa postam la masina mea sau intalnire 4tuning Miami Biiaaatchh :LOL: :)) te salut..si salut si moderatorii..sau cine mai intra pe aici..poate apare ceva totusi.. la urma urmei era o sugestie..asta se astepta nu? |
Am propus...acuma astept un raspuns...si sa vad daca tot mi se aproba...sa mutam toate topicurile iesenilor aici!
|
Mai schimba fesu`, ne`am saturat de ala roshu :lol:
|
Imi placi... :) ... mai schimbatzi chelia :)
|
we..nu te lua de blonda da?? k nu are kelie.. :D are PAR.. nu k tine.. :lol: cretzulica.. :P ai floci in cap :))
hai k glumeam :P data viitoare ..la intalnire vina si tu fara fes.. k sa nu mai comenteze nimeni.. ;) te salut |
Gata a luat pauza Iasul?Dupa multa galagie...acu stagneaza!Sa va fie rusine! :)
|
tu vorbesti ma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning